חברה התחילה עם קוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה התחילה עם קוק
    תוהה
    16/02/2012

חברה שלי, בת 17 ניסתה קוקאין, יש לה חברים מבוגרים והם הציעו לה.
    היא אמרה שזה מגניב ושהם אומרים שזה כמו ריטלין..
    מה בעצם ההבדל במה שקוק עושה למוח ולמה שריטלין עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה התחילה עם קוק

הוספת תגובה

• חברה התחילה עם קוק - תגובה

יניב רוזן
    19/02/2012

שלום,
    ברמה הראשונית ריטאלין מעורר את הפעילות במוח, זה כול הדמיון עם הקוקאין. הידידים של החברה שלך משקרים לה. הקוקאין הוא סם מסוכן ביותר שיוצר תלות רגשית קשה מאד אצל המכור. הסם הזה הוא יקר מאד ולכן מהר מכפי שנדמה נאלץ המכור לעבור על החוק או כול ביטוי אחר של התנהגות חריגה כדי להשיג את הכסף הנדרש. עלייך להסביר לחברה שלך ששימוש בקוקאין זו בחירה גרועה מאד לחיים!!!! שימוש עם בוגרים ממנה שם אותה בסכנה גדולה מאד של פגיעה, ניצול ואף חמור מזה.
    אני מקווה שאני מצליח להעביר לך בתשובתי את הסכנה הגדולה בה נמצאת חברה שלך. עלייך להסביר לה זאת, וכמובן להימנע בעצמך!!!
    את מוזמנת לחזור לפורום כדי לקבל יעוץ נוסף באם קיים צורך.
    יניב 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה התחילה עם קוק - תגובה

אבי יקיר
    19/02/2012

שלום לך תוהה,
    ההתמכרות לקוק היא ההתמכרות לתחושה שיוצר הקוק. תחושה של חדות, שליטה, תחושה של יכולת גבוהה. הבעיה היא שהתחושות האלה "נדמות" לתחושות טבעיות של המשתמש. כדאי לבדוק מה קורה לחברתך למחרת השימוש. באיזה מצב רוח היא? חסרת סבלנות? מדוכאת? תוקפנית? כך תוכלי לראות את השינויים הנפשיים השליליים שגורם הקוק.
    מקווה שהיא תצליח לעצור בזמן!!!
    אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו