מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד שובבגילת12/02/2008
שלום, בני בון ה-10 מאד שובב, מרבה במעשי קונדס למינהם, והרבה פעמים מסתבך בקטטות עם ילדים בבית הספר וכדומה. הרבה פעמים במסגרת בית הספר, המורים משתמשים בכוח כדי להפריד ואף מושכים אותו בכוח רב תוך גרירה, משיכת ידיים ובגדים. האם זה לגיטימי על מנת להפריד בקטטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגילת
ד''ר גיא אנוש14/02/2008גילת, את מתארת במילים חביבות ילד שבעצם מעורב הרבה באלימות, וכנראה יוזם הרבה ממנה. המורים תפקידם לשמור על הסדר ועל העדר אלימות בבית הספר. לכן כשהם נתקלים בשני ילדים המעורבים בקטטה, הם מפרידים, מנסיוני, ילדים במצבים כאלה ממשיכים פעמים רבות להשתולל ולבעוט, כך שמן הסתם, מה שנשאר למורים זה לגרור תוך משיכת ידיים ובגדים - כן זה לגיטימי, אולי תתחילי לשאול את עצמך האם זה לגיטימי שבנך מעורב בכל כך הרבה קטטות? האם זה לגיטימי שכל כך הרבה ילדים אולי חוטפים ממנו מכות? אלו הם הנושאים שצרכים טיפול, לא שלילת וסרוס דרך הפעולה האחרונה של המורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

