מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייגיא13/05/2012
הי לפני כחצי שנה הייתי מסתובב עם אנשים שעשנו סמים (קלים) ואני בן 17 כיתה יב אז לקחו הרבה אנשים לחקירה+צו חיפוש בחדר, ובסופו של דבר לקחו אותי וזה היה הדבר הכי נורא כמעט שקרה לי.
עשו לי חיפוש בחדר-לא מצאו כלום
עשו לי בדיקות שתן- לא מצאו בדם כלום
בחקירה אמרתי את האמת שאני לא משתמש ולא השתמשתי (זאת האמת) ושחררו אותי בלי מעצר בית בלי כלום בניגוד לחברים שכן השתמשו בסמים ולקחו אותם.
אני באמת לא נוגע בסמים ואפילו נתקתי קשר עם החברים שכן, אנשים רבים חושבים שאני "סטלן" ולכן יש להם את הרושם שאני מעשן סמים. כל עניין החקירות קרה לפני כמה חודשים. עכישו שמעתי שלקו עוד ילדים מהשכבה לחקירה ושהעניין נפתח שוב. אין עלי כלום ואני לא משתמש ולא השתמשתי אף פעם ולא התעסקתי בסמים.
יש סיכוי שיבואו אלי עוד פעם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
אבי יקיר13/05/2012גיא שלום,
היום אתה מבין כמה קל למשטרה להגיע למעשנים ולחברים שלהם!
עשית בחוכמה שהתנתקת מהם!
אם אין לך שום קשר אליהם, אתה יכול להיות רגוע.
רק תזכור החשיש והגראס, שאתה קורא להם סמים קלים, כל כך חזקים היום שהמעשנים מסתכנים בהתפרצות של מחלות נפש. שים לב כמה מהחברים שלך שעישנו, אושפזו בבתי חולים...
תזהר
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)