היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    גיא
    13/05/2012

הי לפני כחצי שנה הייתי מסתובב עם אנשים שעשנו סמים (קלים) ואני בן 17 כיתה יב אז לקחו הרבה אנשים לחקירה+צו חיפוש בחדר, ובסופו של דבר לקחו אותי וזה היה הדבר הכי נורא כמעט שקרה לי.
    עשו לי חיפוש בחדר-לא מצאו כלום
    עשו לי בדיקות שתן- לא מצאו בדם כלום

בחקירה אמרתי את האמת שאני לא משתמש ולא השתמשתי (זאת האמת) ושחררו אותי בלי מעצר בית בלי כלום בניגוד לחברים שכן השתמשו בסמים ולקחו אותם.

אני באמת לא נוגע בסמים ואפילו נתקתי קשר עם החברים שכן, אנשים רבים חושבים שאני "סטלן" ולכן יש להם את הרושם שאני מעשן סמים. כל עניין החקירות קרה לפני כמה חודשים. עכישו שמעתי שלקו עוד ילדים מהשכבה לחקירה ושהעניין נפתח שוב. אין עלי כלום ואני לא משתמש ולא השתמשתי אף פעם ולא התעסקתי בסמים.
    יש סיכוי שיבואו אלי עוד פעם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• היי - תגובה

אבי יקיר
    13/05/2012

גיא שלום,
    היום אתה מבין כמה קל למשטרה להגיע למעשנים ולחברים שלהם!
    עשית בחוכמה שהתנתקת מהם!
    אם אין לך שום קשר אליהם, אתה יכול להיות רגוע.
    רק תזכור החשיש והגראס, שאתה קורא להם סמים קלים, כל כך חזקים היום שהמעשנים מסתכנים בהתפרצות של מחלות נפש. שים לב כמה מהחברים שלך שעישנו, אושפזו בבתי חולים...
    תזהר
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו