מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אני אמור לעשות עם התקפי זעם שלי?XXX14719/05/2012
שלום.
אני מקווה לקבל עזרה מהרופאים פה שיכלו לעזור לי להיות יותר מאוזן.
אני בן 19 ואני כרגע מאושפז בביתל חולים לחולי נפש אשפוז יום.
ואני חוזר כול יום ב4 ואני מאוד נהנה שם ואני מרגיש שאני נפתח יותר לאנשים ויותר מצליח לשלוט בהתקפי זעם שלי שאפילו בסף נהים התקפים פסכוטים שחוותי כמה פעמים. שהבילו אותי לבתי חולים אבל בלי אשיפוז בבית חולים לחולי נפש.
עכשיו אני מוגדר כחולה מסכרופניה הרפעת קשב וריכוז ותסמונת אספגר.
אני חושב שאני ציופית כבר המון זמן ני לא מרגיש רגשי אשמה לא צפון אין לי רגשות בכלל לסביביה שלי לא מתחשב בהם לא מענין אותי שהם בקשים ולפני כמה זמן התחילו לי גם מחשבות אלימות מאוד אלימות על תיקפת ילדים קטנים לא בצורה מנית אלה פשוט להרוג אותם לתקוף זקנים כול מי שאני רואה ברחוב רץ לי סרט בראש איך אני מענה אותו וזה גורם לי לרגוש אני פשוט כבר משתגע. אני ל רוצה לספר את זה לפסיכיטר במעון יום נעור כי אני מפחד שהוא יאשפז אותי במחלקה סגורה . מה שהרופאה שלי הפסכיטר רצתה כברי שהיתי בן 15 בגלל שהיתי זורק סכנים על אחי מריץ למשפחנ שובר את כול הבית שורף לשכנים את התמנות ארנות מנסה להצית תבנין קיוצר הרבה בעיות.
נב. סליחה על השגאיות כתיב אני דיסלקט
מבחניה שכלית ולימוודית אין לי בעיה סימתי כיתה יב עם בגרות חלקית כי לא רציתי ללמוד ונהעדרתי הרבה מבית הספר. אני נולדתי עם זיכרון צלומי שגילו לי שהיתי ילד אתם בטח יודעים מזה זיכיכרון צילומי והוא מתחיל להחחלש לי ואני מתחיל פ-חות לזכור דברים ואני מפחד שהוא יעלם זה יכול לקרות?
יש לי ביעיה שאי אוהב לשרוף דברים זה עושה לי ריכוש אפילו ריגוש מיני זה פשוט הלהבות והאש עושות לי את זה אף פעם לא היה לי קשר עם בנות אני תמיד התבישתי לא יכלתה להתקרב אלהם פחדתי שהם יפגעו בי בגלל הפרעה ויצחקו עלי ובגלל שאני נגיד קצת שמן אולי הרבה וזה יגעל אותם איך אני יכול להתקרב לבנות? ולס]ר לנהם על הבעיה?יש לי עוד בעיה אני שונא בני אדם אני אוהב לראות אותם סובלים אני אוהב להתעלל בהם נפשית להרוס אותם מבפנים וזה אומר גם תמשפחה שלי ואני שונא תעצמי על זה ואני לא יכול לשלוט בזה אני פוט לא "אוהב" בני אדם ואני חושב שאני איזה פריק משוגע אני מעדיף בעלי חיים סליחה על התגובה הארוכה מחכה לתגבוה שלכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אני אמור לעשות עם התקפי זעם שלי? - תגובה
אבי יקיר19/05/2012xxx147 שלום,
לפי התיאור שלך, אתה מרגיש טוב באשפוז יום.
אני מאד מקווה שתקבל עזרה מאסיבית מהרופאים המטפלים בך!!!
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)