אלימות בבית הספר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות בבית הספר
    מלי
    20/02/2008

שלום, מספר ילדים בכיתתו של בני מגיעים עם כלי נשק מאולתרים כמו סכינים, מקלות מחודדים וכאלו, לפעמים הם משתמשים בהם כדי לאיים על ילדים ולפעמים משתמשים בהם. ההנהלה כרגע די מתעלמת מהתופעה, האם אפשר לפנות למשרד החינוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות בבית הספר

הוספת תגובה

• מלי שלום

ד''ר זאב וינשטוק
    20/02/2008

מלי שלום ותודה על הפניה.

על פי הנחיות משרד החינוך (המחייבות את בתי הספר בישראל) חל איסור מוחלט על תלמידים להכניס או לשאת נשק מכל סוג שהוא בין כותלי בית הספר. ידיעה והתעלמות של ההנהלה היא בלתי נסבלת, שערוריתית והיא מבחינת עבירה על הנחיות משרד החינוך. אני מציע לך לפנות להנהלת בית הספר ולידע אותם כי לדברי ד"ר זאב וינשטוק מאוניברסיטת חיפה קיים "חוזר מנכ"ל" המחייב אותם למנוע כניסה ונשיאת נשק בשטח בית הספר. אם זה לא יעזור פני ישירות לשרת החינוך. אני מקווה שזה יפתור את הבעיה. בכל מקרה, בבקשה תעדכני אותנו.

זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי יש לידקור את הילדים הללו

אבי
    20/02/2008

ואני מכיר אנשים שיסכימו איתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו