מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבריון שוב יהיה בכיתה של בנילאון21/08/2012
בשנה שעברה בני סבל קשות מילד שהתנכל אליו בכיתה
בישיבה שעשינו ההורים עם המנהלת הוחלט כי אנחנו לא רוצים לסלק את הבריון מבית הספר אבל הוא יעבור כיתה
וזה לא קרה! הם שוב באותה הכיתה?
כיצד זה יתכן ומה לדעתכם אני צריך לעשות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבריון שוב יהיה בכיתה של בני - תגובה
אבי יקיר21/08/2012ליאון שלום,
אם הייתה הבטחה של המנהלת, אפשר לפנות אליה שוב ולשאול מה קרה. ניתן, במקרה שהתשובה שלילית, לפנות לפיקוח על בתי הספר ולידע אותם על כל ההתנהלות. דבר שיעזור גם למנהלת לקיים את הבטחתה!
בהצלחה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהלות כנגד ביריונות בכיתה
יניב רוזן22/08/2012היי,
חסר לי הגיל של בנך. בנוסף אתם ההורים יכולים לפנות להורי הילד ולהיפגש איתם ולהסביר להם את המצוקה ולבקש מהם לקחת אחיות על התנהגות בנם. במעמד זה אתם ההורים יכולים גם לדבר עם הבן האלים ולהסביר לו שמעתה אתם ההורים תעקבו אחר התנהגותו ובמקרה הצורך תחריפו את צעדכם. ביטוי שיא עשוי להיות השבתה של הלימודים עד שנושא (מקרה אלימות עדיתי) מוסדר ומטופל על ידי ההנהלה. הבהירו את הנושא גם למנהלת ואימרו לה שאתם רואים בה אחראית בלעדית לביטחונם של התלמידים ואנכם מתכוונים להתייחס בסלחנות יתרה למקרה אלימות עתידיים.
עוד חשוב הילדים בכיתה, יחדיו עם בנך, ינהגו ויפעלו כגוף אחד (שוב, קשה לי להתייחס משום שחסר לי גיל בנך)
בנוסף, כמובן שגם הבן יכול לעבור תהליך קצר של רכישת מיומנויות חברתיות כדוגמת, אסרטיביות, התעמתות, פתרון סכסוכים וכו'
את מוזמנת לחזור לפורום ולדווח על ההתפתחויות!
בהצלחה!
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)