קניית אלכוהול לבני נוער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניית אלכוהול לבני נוער
    ידין
    06/09/2012

היי
    לעיתים כשאני עובר ליד פיצוציות אני נתקל בבני נוער שמבקשים ממני לקנות להם אלכוהול. אני לא קונה לכולם אלא רק לאלה שנראים לי גדולים.
    לפני כמה ימים חברה שלי הייתה איתי וממש התעצבנה עליי ואמרה לי שאני מדרדר אותם לשתות אבל הסברתי לה שזה לא ככה והם אלה שבוחרים לשתות וזה לא שאני משכנע אותם לעשות את זה.
    מה אתם חושבים? האם מה שאני עושה לא בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניית אלכוהול לבני נוער

הוספת תגובה

• קניית אלכוהול לבני נוער - תגובה

יניב רוזן
    06/09/2012

שלום ידין,
    אענה לך בצורה הפשוטה והישירה ביותר. גם אליי פונים בני נוער בבקשה לקנות להם אלכוהול. אני לא קונה להם!
    באשר לאמירות של חברתך. אינך מעודד את המתבגרים לשתות אלכוהול, אבל גם לא צריך לסייע להם.
    לתשומת לבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קניית אלכוהול לבני נוער - תגובה

אבי יקיר
    09/09/2012

ידין שלום,
    האם לא חשבת שהסיבה לזה שהנערים או הנערות פנו אליך היא שהם עדיין לא בני 18??
    צעיר בן 18 ומעלה המעוניין לשתות אלכוהול, ידאג לתעודת זהות מתאימה ולא יזדקק לך!!
    כדאי שתהיה עירני יותר ידין לפגיעת האלכוהול בנערים ובנערות ולתוצאות של השתייה !!
    מקווה שעניתי לך
    אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו