בעלי חיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי חיים
    ניר
    26/02/2008

שלום, יש לי ילד מעט אלים כלפי בעלי חיים, האם בעל חיים עשוי להעביר אותו תהליך לימודי ולגרום לו להיות פחות אלים כלפיו לאחר שי'קשר אליו וכו'?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי חיים

הוספת תגובה

• לניר שלום

ד''ר זאב וינשטוק
    28/02/2008

שלום ניר

פרטים כמו בן כמה הילד ולמה אתה מתכוון כשאתה מציין שהוא "מעט אלים" כלפי בעל חיים חשובים להבנתי את הבעיה. עם זאת, אני אנסה להתייחס לשאלתך המרכזית: האם התוקפנות של ילדך כלפי בעל החיים המדובר תחלוף כשילדך יקשר אליו? לעיתים קרובות אנו שומעים כי לקרבה, טיפול ופיתוח מערכת יחסים עם בעלי חיים עשויה להיות השפעה חיובית מבחינות רבות. אבל, אני לא חושב שזהו המקרה כאן. המקרה שאתה מתאר הוא שילדך פוגע בבעל החיים המדובר. קשר טוב לא יכול לצמוח על רקע של יחסים אלימים לא בין אנשים וגם לא בין אנשים ובעלי חיים. אני מציע להתמודד עם הבעיה שהצגת בדרכים אחרות במיוחד לאור עדויות הולכות ומצטברות כי אלימות כלפי בעלי חיים עשויה להתפתח לאלימות כלפי בני אדם. אני מציע שכשלב ראשון אתה תפנה ותתייעץ עם איש מקצוע וביחד תבחנו את הבעיה ותאמצו גישה להתמודד איתה.

בברכה,
    זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו