מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה דחוף!יסמין16/10/2012
אבא שלי כבר 13 שנה שותה אלכוהול (מאז שאמא שלי נפטרה)
רשמתי אותו כבר מלא פעמים למרכזי גמילה כאלה ואחרים והוא פשוט לא הלך...אני חיה בלא נודע איך יתחיל היום ואיך הוא נגמר!
אני רוצה לדעת אם יד בארץ אישפוז בכפייה גמילה מאלכוהול, כי אני ממש מרגישה שהוא עומד למות לי בידיים בגלל נורא הזה!
תעזרו לי בבקשה למצוא מקום שיחזיר לי את אבא שלי ;)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת עזרה דחוף! - תגובה
יניב רוזן17/10/2012שלום יסמין,
במדינת ישראל לא קיים אשפוז בכפייה בנושא התמכרויות (לפחות למיטב ידיעתי).
לטעמי את טועה שאת רושמת את אביך היישר לגמילה מלאה- זה מאיים עליו ללכת מיד כול כך רחוק. עדיף שתבקשי ממנו בהתחלה רק ללכת למחלקה לנפגעי סמים בעיר. אני מאמין שיהיה לו יותר קל להגיע למפגש אחת לשבוע.
האפקט עשוי להיות הרבה יותר עוצמתי משנדמה משום שהמטפל ינחה גם אתכם כיצד יש לפעול בבית לטובת המטרה הסופית, היא הגמילה.
במידה ואביך מסרב לשתף פעולה, כדאי שתיפני את ליחידה העירונית כדי שיוכלו להדריך אותך...
מקווה שעזרתי.
יניב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)