עשן נרגילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשן נרגילה
    חזי
    19/10/2012

שלום וברכה
    יש לי קטע קצת מוזר שכשאני עובר ליד נרגילה דולקת בשכונה ואני מריח את העשן של הנרגילה אז אני מרגיש כאילו המחשבה שלי נתקעת לאיזה כמה שעות (זה יכול להגיע ל24שעות) ההרגשה היא שאחרי שאני רק מריח את העשן אני מרגיש כאילו המחשבה שלי לא אותו הדבר הכוונה מבחינת להוציא את המילה הנכונה במקום הנכון.. פחות חד,רציתי לדעת אם יש לתופעה מקור איפשהוא או סיבה הגיונית?בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עשן נרגילה

הוספת תגובה

• עשן נרגילה - תגובה

יניב רוזן
    19/10/2012

היי חזי,
    אשמח לעזור לך. ציין איזו מחשבות עוברות לך בראש?
    והאם מתעוררות רגשות שליליים כמו לחץ או מתח?
    יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרגילה המשך

חזי
    20/10/2012

האמת שאני לא מצליח לזהות שום רגש שלילי פשוט זה קורה בבום,אני מריח את הריח ואז המחשבה לא מצליחה להתמקד,אפילו ניראה לי שהיו כמה פעמים שפשוט מאוד קלטתי שהמחשבה שלי נהיית יותר איטית ואז רק אח"כ אני רואה נרגילה באיזור,אני חייב לציין שזה קטע מוזר מאוד ואף אחד מה חברים שלי לא הבין אותי,אני מבין מה אתה אומר על על זה אבל זה לא ניראה לי ככה,לא הגיוני שפשוט מאוד הטבק של הנרגילה גורם לי לזה ויש לי לזה רגישות מסויימת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרגילה המשך - תגובה

יניב רוזן
    21/10/2012

היי חזי,
    אתה בהחלט צודק, התגובה שלך מאד מוזרה.
    ייתכן גם שאתה צודק בהנחה שאולי מדובר ברגישות או אולי אלרגיה.
    האם אתה מעשן או עישנת נרגילה?
    אני גם אנסה שוב את הפאן הפסיכולוגי:
    האם היו לך קשיים חברתיים?
    בסופו של דבר אני מניח שהבעיה היא פיזיולוגית
    כלומר סוג של רגישות.
    אפשר לנסות לפנות לרופא משפחה משום שהתגובה
    שאתה מתאר מאד משמעותית.
    אתה מוזמן לחזור ולשתף.
    יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשן נרגילה - תגובה

אבי יקיר
    21/10/2012

חזי שלום,
    קצת מוזר שהתופעה הזאת קורית כשאתה מריח ב״שכונה״ נרגילה. האם אתה מעשן נרגילה? באיזו תדירות? שאלות אלה באות כדי לברר האם אתה מכיר מקרוב את השפעת הנרגילה עליך?
    אם כן אפשר לקשר בין הרחה מרחוק להשפעה כל כך חזקה.
    אין לי הסבר אחר
    אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו