האם ייתכן שסיממו אותי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ייתכן שסיממו אותי?
    נועה
    18/03/2013

אני אשתמש בשמות בדויים על מנת לספר על המקרה.
    לפני מעל לחצי שנה, כמעט גיל 17, נסעתי לדודים שלי בצפון, והלכתי למסיבת יום הולדת של חבר של אביאל - חבר טוב שלי מאותה עיר בה התארחתי.
    שתיתי די הרבה באותו לילה. הכרתי שם את עומר, ובאותו הלילה התנשקנו.
    יום למחרת עומר הזמין אותי לצאת איתו ועם חבר שלו דור. ישבנו שלושתנו בפארק/גן שעשועים ריק מאדם ושתינו. תוך בקושי שתי כוסות של וודקה רדבול (כוסות חד פעמיות קטנות[!!!]) כבר לא ידעתי מה קורה איתי. אני מורגלת לשתות, ובדרך כלל שתי כוסות (גדולות) מכניסות אותי ל״ראש טוב״ ולא מעבר, הן אף פעם לא מביאות אותי למצב שאני לא בשליטה. בגלל זה ובגלל דברים נוספים שקרו לי באותו לילה, עלה בי החשד שאולי הם סיממו אותי.
    אחרי ששתיתי והשתכרתי, דור אמר לי ״מאי - אני פה, עומר פה, מה בא לך לעשות?״ אמרתי לו שאני רוצה סיגריה. הבנתי לאן הוא חותר אבל הייתי שיכורה מדי בכדי להגיב או ללכת, אז התחמקתי מהתשובה. הוא אמר לי ״עזבי סיגריה. תקשיבי רגע למה שאני אומר לך. תסתכלי עליי. אני פה, עומר פה, מה בא לך לעשות?״ הוא המשיך לשאול את זה כמה פעמים, ותמיד עניתי את אותה התשובה. הרגשתי שדור די מתחיל איתי, אבל אני בקושי זוכרת מה הוא אמר לי, אני רק זוכרת שהוא אמר לי דברים ״רומזים״.
    ישבנו על ספסל, נשענתי עם הגב על עומר ושמתי על דור רגליים. עצמתי עיניים. פתאום הרגשתי נשיקה בפה. נשענתי על עומר בצורה כזאת שלא הייתה שום דרך אפשרית בה הוא יכל לנשק אותי. ידעתי שזה היה דור שנישק אותי.
    לא הזזתי את השפתיים, הוא ניסה להחדיר לשון ואני פשוט קפאתי. הייתי כמעט מעולפת ולא הייתי מסוגלת להגיב. דור שאל אותי ״את רוצה שנלך לים? נשב על החוף״ אני עניתי כן, אבל בסוף לא הלכנו לשום מקום כי המצב שלי התחיל להידרדר.
    התחלתי לאבד את עצמי לגמרי. איבדתי כל שליטה על הגוף שלי, הפסקתי לתפקד, לא הייתי מסוגלת להחזיק את הראש שלי, הוא היה נפול לצד. הרגשתי המון עקצוצים בכפות הידיים ולא יכולתי להזיז את האצבעות. הסתכלתי על נקודה אחת ולא יכולתי להסיט את מבטי ממנה, פשוט נתקעתי, קפאתי. היו רגעים שאפילו הרגשתי שאני מפסיקה לנשום, הרגשתי שאני עומדת למות. בחיים לא הרגשתי כל כך קרובה למוות כמו באותו הלילה. דור התחיל לתת לי סטירות בתקווה שאגיב, קרא בשם שלי שוב ושוב, ואני לא הצלחתי להגיב. רק שמעתי קולות, לא יכולתי לעשות כלום. ניסו להרים לי את הראש והוא כל הזמן נפל. כשהצלחתי להוציא מילה או שתיים, במאמץ עילאי, זה היה בלחישות, בהתנשפות כבדה, מילה אחר מילה (אחרי כל מילה לקחתי נשימה) לאט לאט ובשקט. הדבר היחידי שאני זוכרת שלחשתי להם שוב ושוב היה ״אני לא רוצה למות, תגיד לי שאני לא אמות״.
    דבר נוסף שהעלה בי את החשש אחרי זה שאולי הם סיממו אותי, היה זה שהם לא מיהרו לקחת אותי לבית חולים, למרות שזה היה נראה כאילו אני על סף מוות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ייתכן שסיממו אותי?

הוספת תגובה

• האם ייתכן שסיממו אותי? המשך

מאי
    18/03/2013

הם תפסו אותי משני הצדדים כשהידיים שלי על הכתפיים שלהם והם גררו אותי לאוטו.
    הרגליים שלי נגררו על המדרכה והראש שלי היה נפול, לא הייתי מסוגלת להחזיק את עצמי ובטח שלא ללכת. שכבתי על המושב האחורי באוטו, והם נסעו.
    כל הנסיעה הם קראו בשם שלי ואני שוב בהיתי בנקודה אחת ולא הגבתי, רציתי אבל לא הצלחתי. אני זוכרת את דור דופק על ההגה, מתחיל לקלל, ואומר לעומר ״איך הסתבכנו ככה איך? מה עושים עכשיו, מה עושים?!״ שוב היו רגעים שהפסקתי לנשום.
    הם עצרו בחניה של בניין, שם איכשהו אחרי זמן מה, בסביבות ארבע חמש לפנות בוקר, התאפסתי באופן יחסי והפכתי מגופה שלא זזה לשיכורה מתה.
    אני זוכרת שהלכתי ודיברתי כמו שיכורה, אבל לפחות הצלחתי ללכת ולדבר.
    אחרי שהם ראו שאני מצליחה ללכת באופן יחסי ומגיבה לעולם, הם החזירו אותי הביתה. כולם ישנו ולא שמו לב שאני שיכורה.
    יום אחרי המקרה לא הפסקתי לחשוב על זה, ניסיתי להבין מה קרה שם באותו הלילה.
    כששאלתי את דור אם זה הוא שנישק אותי הוא אמר לי ״מה פתאום?! את מבולבלת, זה היה עומר״. התקלתי את עומר בשאלה בתקווה שאולי תוביל אותי לתשובה למה שבאמת קרה שם באותו הלילה. שאלתי את עומר מה היה שונה בנשיקה שהוא נישק אותי על הספסל כשנשענתי עליו. קלטתי שהוא מתחיל להילחץ. לא הייתה לו תשובה. התשובה הייתה שהוא נישק אותי ואני לא שיתפתי פעולה, לא הזזתי את השפתיים. ולמרות זאת, עדיין לא הייתי בטוחה מה קרה באותו לילה.
    סיממו אותי? או הייתי שיכורה מדי והם ניסו לנצל את ההזדמנות? או שאולי אני בכלל הוזה ולא קרה כלום והם לא רצו לעשות לי כלום?
    דור הכניס לי לראש שהייתי, שדמיינתי. זה הטריף אותי, השתגעתי, כבר לא ידעתי מה נכון ומה לא. היום מדי פעם יוצא לי לחשוב על זה, ואני אוכלת את עצמי מבפנים על כך שאני לא באמת יודעת מה קרה שם.
    השאלה שלי היא, על פי כל מה שתיארתי, מה הסיכויים שבאמת סיממו אותי?
    אני לא יודעת אם זה המקום לפנות אליו או אם באפשרותכם לזהות דבר כזה, אבל אני מנסה, כי אני פשוט חייבת לדעת את האמת אחת ולתמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו