מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכות לתינוקנעמה23/03/2008
שלום רב,
בני הבכור בן 12, לפני חצי שנה נולד לו אח קטן, הרבה פעמים הוא היה נשאר לשמור עליו, אך לפני שבועיים ראיתי כי הוא היכה אותו אמנם בעדינות, אך זה מאד הבהיל אותי ומאז לא נתתי לו להיות איתו לבד. הוא טוען שלא ידע כיצד להתמודד עם הבכי שלו.
האם יש צורך בבדיקה כלשהי פרט לשיחה איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נעמה
ד''ר זאב וינשטוק23/03/2008נעמה שלום
אני מבין את הדאגה שלך וגם חושב שהיא במקום.
בהחלט יכול להיות שהוא היכה את אחיו בגלל שהוא "לא ידע כיצד להתמודד עם הבכי שלו".
וגם יכול להיות שיש לדבר סיבות אחרות. לכן, אני מציע את הדברים הבאים:
דברי עם בנך ותסבירי לו שמכות זו לא הדרך להתמודד עם קשיים. תדריכי אותו כיצד ניתן להתמודד בצורה טובה עם הבכי של אחיו.
אל תמנעי ממנו להיות עם אחיו כי זה עשוי להעביר לו את המסר שאת לא סומכת עליו כי הוא מסוכן. יחד עם זאת שימי עיין מרחוק בכדי לוודא שהוא עומד במשימה.
חשוב במיוחד שתראי לו עד כמה הוא חשוב ואהוב ושאחיו הקטן אינו מאיים על מעמדו במשפחה ואינו מתחרה על אהבתך.
לסיום, אם את רואה שהבעיה ממשיכה להתקיים אל תהססי ופני לסיוע מקצועי.
זאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)