סרטי קולנוע אלימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטי קולנוע אלימים
    איריס
    25/03/2008

שלום רב,

בני בן 12 נוהג לצפות עם חבריו בסרטי וידאו אלימים המראים היאבקות, לחימה תחרויות ספורט ןכו' אני מאד מפחדת שזה ישפיע עליו לרעה למרות שהוא ילד טוב, האם לסמוך עליו או לנסות ולבדוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטי קולנוע אלימים

הוספת תגובה

• סרטים אלימים לא ממש משפיעים על

d
    25/03/2008

ילדים אולי גורמים לנסות לחכות קצת אבל עדיין לא ממש יהפוך אותו לאלים אין לזה השפעה משמעותית או משהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיריס שלום

ד''ר זאב וינשטוק
    30/03/2008

שלום איריס

אני יכול להבין את הדאגה שלך.
    לגופו של עניין, יש חילוקי דעות ביחס להשפעה של סרטים אלימים על ילדים. יש כאלו הטוענים כי לסרטים כאלו יש השפעה שלילית ויש כאלו השוללים טענות כאלו. אני לא חושב שסרטים אלימים יכולים כשלעצמם, בלי גורמי סיכון נוספים, להשפיע באופן שלילי על ילדים. ילד שחיי במשפחה אלימה ושיש לו חברים אלימים יושפע מסרטים כאלו יותר מילד שגדל בסביבה בריאה. ניראה לי שהילד שלך גדל בסביבה בריאה ולכן אני לא חושב שצפייה בסרטים אלימים טומנת עבורו סכנות מיוחדות. עם זאת, טוב יהיה אם מידי פעם תבהירי לו את ההבדל בין סרטים לבין מציאות ותשמרי את היד על הדופק.

זאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו