אני סיפור הצלחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני סיפור הצלחה
    אנונימי
    30/08/2013

שלום לכולם
    לפני שנה פניתי כאן באתר לעזרה בגלל בעיית התמכרות, בדיוק אחרי שבוע אושפזתי באישפוזית ומשם העבירו אותי למרכז גמילה והחיים שלי השתנו לטובה אני נקייה ואני יודעת לשמור על עצמי מפני אנשים שיורידו אותי ללמטה,אני כותבת כאן כדי לשתף אןתכם בסיפור הצלחה כי אף אחד לא האמין שאני יצא משם מהעולם הזה של השתייה והסמים,אני רוצה להעביר להורים קצת תקווה על הילדים שלהם,
    אני אתן קצת רקע על עצמי אני גם אובחנתי כ add יךדה מופרעת שההורים לא יכלו עלי כל היום שותה מעשנת וברחוב דרך חברים הכרתי את העןלם של הסמים בגיל 15 (היום אני בת 23) הסמים נתנו לי לברוח מהמציאות,עברתי בחיים הרבה השפלות והעלבות איבדתי אנשים יקרים לליבי ובקיצור הרבה טראומות שזיעזעו אותי, ברחתי לעולם משלי כשעישנתי או כששתיתי לא הרגשתי שום רגש לא צער לא אכזבה,כלום,ובגלל זה המשכתי עם הסמים,אף אחד לא מעשן או שותה בשביל הכיף (אני לא מדברת על פעם בשבוע...) מי ששותה או מעשן בכמות גדולה זה כי כדי לברוח..שם במרכז למדתי ממה אני בורחת ומה אני רוצה לשכוח,ואני מודה כל יום ויום על זה שניצלתי ממוות כי סמים=מוות,
    אני לא מתחרטת לשנייה על ה 7 שנים שהייתי בסמים (לסמים אני מתכוונת גם אלכוהול וגם סמים),אבל פה אני פונה לנוער ששותה,
    רק אחרי שהתנקתי ועשיתי טיפול משפחתי (אגב להורים טיפול משפחתי עושה קסמים!!!) הבנתי כמה כאב וצער גרמתי להורים שלי,והיום אני מתקנת,בבקשה תתעוררו על עצמכם אתם לא יודעים לאן אתם שואבים את עצמכם...גם אני התחלתי משתייה עם החברה בסופש,זה שואב ולפני שתבינו מה קרה אתם תעברו לבקבוק ביום (במקרה שלי 3),זה לא קול לשתות,לא ידעתי להנות בלי הסמים ולכן תמיד הייתי בהיי,ופתאום זה התחיל להתנקם בי,כבר לא היה לי כיף ומצאתי את עצמי לא יכולה לעמוד על הרגליים ומתחננת לאלוהים שיעזור לי,הייתי בוכה כל לילה לכרית שמישהו יעזור לי לצאת מהעולם השחור הזה של הסמים מהמעגל הנוראי הזה,הייתי משתמשת בסמים והייתי סובלת אבל לא יכולתי בלי,ואז התגלגלו העיניינים והגעתי לאישפוזית שזה עוד סבל בפני עצמו והלאה והלאה,
    והנה אני היום נקייה מאושרת עדיין במסגרת שיקומית (אחרי גמילה צריך המשך מסגרת כדי להמשיך לקבל כח לחיות בלח סמים) מאושרת טוב לי,ולא מחפשת לברוח מהמציאות...!!!
    אני סיפור הצלחה,הרמתי את עצמי מאפס,והיום אני עולם ומלואו...הסמים זה לאנשים חלשים מי שלא יכול להתמודד עם הכאבים של החיים....
    מקווה שעזרתי אפילו מעט אם כן אני את שלי עשיתי..
    ועוד משו...משפט שמלווה אותי תמיד..
    אין ילד רע יש ילד שרע לו....!!!!

נ.ב אם עזרתי או חיזקתי מישהו אני אשמח לראות תגובה זה יחזק אותי גם...כל מילה טובה וגם רעה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני סיפור הצלחה

הוספת תגובה

• אני סיפור הצלחה - תגובה

אבי יקיר
    02/09/2013

שנה טובה לך אנונימית,

שנה של ניקיון, שמחה והתמודדות עם המציאות...

תודה על ששיתפת אותנו

אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סיפור הצלחה - תגובה

יניב רוזן
    03/09/2013

היי,
    נהדר. ישנן המון תוכניות למידה שיאפשרו לך לעסוק במקצוע הטיפולי. נסי לחשוב על המשך דרך בנתינה ושיקום אחרים. המעבר לצד המטפל
    עשוי לסייע לך בשמירה על הניקיון ובבניה עצמית.
    שנה טובה והמון הצלחה בהמשך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו