מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מריחואנהעידו03/08/2014
שלום
אני בן 21 אתמול עישנתי מריחואנה עם חברים פעם ראשונה (ואחרונה), היו 5 סיגריות מגולגלות מתוכם אני מעריך שעישנתי 2-3 סיגריות והרגשתי הזיות מטורפו, סבלתי, חברים שלי אמרו ךי שדיברתי בלי הפסקה וזה.. בלילה היה לי הרבה פיפי ופה יבש אז גם שתיתי איזה ליטר מים במצטבר..עכשיו אני אחרי שינה של חמש וחצי שעות, מרגיש שאני לא הוזה דברים ומרגיש סך הכל די נורמלי אבל אני קראתי שאנשים מפעם אחת יכול לפרוץ להם סכיזורפניה או הפרעות פסיכוטיות ואני מפחד שזה המקרה שלי..(למרות שגם לפני זה הייתי די "פחדן"), עכשיו אני חוזר לישון ומקווה להרגיש נורמלי לחלוטין אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם, האם אני צרמך לעשות משהו וכו' אין ספק שאת הלקח שלי למדתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריחואנה - תגובה
יניב רוזן03/08/2014שלום,
במריחואנה יש חומר פעיל פסיכו-אקטיבי שעלול לגרום לתופעות שתארת. כול עוד
התופעות שתארת לא חוזרת הרי שהכול בסדר. אסור לך בשום פנים ואופן לנסות שוב.
במידה והזיות חוזרת יש לפנות לרופא.
תרגיש טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
עידו03/08/2014וזה טבעי שכרגע אני חש חולשה כזו מעין סחרור קל כזה עייפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
יניב רוזן05/08/2014היי,
כן בהחלט. שימוש במריחואנה גורם לעייפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)