מריחואנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מריחואנה
    עידו
    03/08/2014

שלום
    אני בן 21 אתמול עישנתי מריחואנה עם חברים פעם ראשונה (ואחרונה), היו 5 סיגריות מגולגלות מתוכם אני מעריך שעישנתי 2-3 סיגריות והרגשתי הזיות מטורפו, סבלתי, חברים שלי אמרו ךי שדיברתי בלי הפסקה וזה.. בלילה היה לי הרבה פיפי ופה יבש אז גם שתיתי איזה ליטר מים במצטבר..עכשיו אני אחרי שינה של חמש וחצי שעות, מרגיש שאני לא הוזה דברים ומרגיש סך הכל די נורמלי אבל אני קראתי שאנשים מפעם אחת יכול לפרוץ להם סכיזורפניה או הפרעות פסיכוטיות ואני מפחד שזה המקרה שלי..(למרות שגם לפני זה הייתי די "פחדן"), עכשיו אני חוזר לישון ומקווה להרגיש נורמלי לחלוטין אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתכם, האם אני צרמך לעשות משהו וכו' אין ספק שאת הלקח שלי למדתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריחואנה

הוספת תגובה

• מריחואנה - תגובה

יניב רוזן
    03/08/2014

שלום,
    במריחואנה יש חומר פעיל פסיכו-אקטיבי שעלול לגרום לתופעות שתארת. כול עוד
    התופעות שתארת לא חוזרת הרי שהכול בסדר. אסור לך בשום פנים ואופן לנסות שוב.
    במידה והזיות חוזרת יש לפנות לרופא.
    תרגיש טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

עידו
    03/08/2014

וזה טבעי שכרגע אני חש חולשה כזו מעין סחרור קל כזה עייפות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

יניב רוזן
    05/08/2014

היי,
    כן בהחלט. שימוש במריחואנה גורם לעייפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו