מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשךמוטרד05/08/2014
שלום..סליחה שאני שואל הרבה שאלות..אבל היום כבר יום שלישי בערב..ואני חש מעט הטבה לאחר שאני שותה הרבה מים במהלך כל היום.. אבל עדיין אני עייף מאוד והגוף שלי חלש ובנטבף לזה אני גם בלחץ כל היום בגלל המצב הזה..
לא מוזר שכבר כמה ימים שאני חש בסימפטומים אלה?
מה התהליך שהגוף שלי עובר כרגע ומהי ההערכה שזה יחלוף?
האם יכול לקרות שנגרם לי נזק בלתי הפיך?
קשה לי להתרכז בדברים אחרים אני רק חושב על זה שארגיש טוב יותר אם בכלל..התחלתי לקחת "רגיעון" שזה קצת מוריד את הלחץ..
תודה רבה ושוב סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - תגובה
יניב רוזן06/08/2014שלום,
תן לגוף שלך זמן להתאושש. נדמה שהדבר הבעייתי כרגע זו התגובה הפסיכולוגית שלך - לחץ והעלאת גרה מחשבתית. נסה לעסוק בפעילויות שאתה אוהב וליצור הסחת דעת.
צא מהבית, לך לחברים, לך לים, לסרט וכו׳.
תגובת הלחץ שלך לא טובה.
אם המחשבות והלחץ ימשכו פנה לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממש צודק
מוטרד07/08/2014אתה ממש צודק שהפאן הפסיכולוגי הוא מה שגורם לדברים האלו..אתמול והיום אני מרכיש יותר טוב אולי בגלל שאני לוקח b12 עם חומצה פולית.. אז סך הכל אני מרגיש טוב אבל אני חושב על זה הרבה וכשאני נלחץ אז אני מרגיש טיפה עייפות ואז נלחץ יותר, ואני מכיר את עצמי כי אני נלחץ כשזה נוגע לדברים בריאותיים, אולי אם אתייעץ עם רופא על כדורי הרגעה זמנית אהיה רגוע יותר וכך אשכח מהמצב בהדרגה? או עקב שיפור הגופני עדיף שאמשיך עד שהלחץ ייעלם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממש צודק - תגובה
יניב רוזן08/08/2014שלום,
אני שמח לשמוע שאתה מרגיש יותר טוב. ייתכן שתגובת הלחץ שלך יושבת על דפוסי חשיבה ודאגנות קודמים. אני לא חושב שכדאי, נכון או מומלץ להתחיל טיפול תרופתי בנסיבות הקיימות. נדמה לי שכדאי הרבה יותר לפנות למטפל שיעזור לך להרגיע את עצמך ולעשות קצת סדר בדברים. בכול מקרה תמשיך עם הפעילות זה יוצר הסחת דעת ומעגלים חשיבתיים בריאים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה מטפל
מוטרד08/08/2014אוףף היום ואתמול אני מרגיש אותו דבר- לא טוב...מה ז"א מטפל? לאיזה איש מקצוע לפנות? מקווה שאולי טיפול תרופתי והתנהגותי יפתור את המצב העגום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה מטפל - תגובה
יניב רוזן08/08/2014היי.
פסיכותרפיסט קוגניטיבי התנהגותי עשוי להיות לך לעזר. היות וכבר יצרת איתי קשר טלפוני אתה מוזמן להתקשר שוב ביום ראשון ונבחון את הסוגיה מכול היבטיה כולל התאמה של מטפל.
תרגיש טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)