מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בניי המתבגריםיוכי18/08/2014
שלום רב לפורום,
אני אם ל3 בנים ,שניים מתבגרים.נמצאת בתהליך גירושין קשה ומודאגת מההתנהגויות של בניי המתבגרים.הבן הבכור בן 18 בספטמבר מכה את אחיו,רואה בביתי כבית מלון,מתקשר בווטצאפ עם בנות בצורה אלימה מינית.נאלצתי להזמין משטרה לצורך הרתעתו ונראה שזה עזר כרגע.הבן בן 14 הפך להיות צרכן פורנו,לתדהמתי גיליתי שהפלפון שלו מפוצץ בסרטי פורנו קשים.לקחתי את הפלפון שלו וקיימתי איתו שיחה ראשונה ובכוונתי לתת לו מאמר על ההשלכות של הצפייה בפורנו.בני גם מחכה את אחיו הבכור ,מכה את אחיו הקטן,מתחצף,הפסיק ליזום ולעזור בבית.
בעלי שממנו אני מתגרשת הינו צרכן פורנו,זנות ואלכוהול באופן קבוע .בניי מזדהים עימו,מחקים אותו ולנים בביתו יומיים בשבוע במסגרת של הסדרי ראייה .הם נמצאים שם ללא גבולות צופים שעות במחשב ובטלווזיה,הבן הבכור שותה בבית האב בירה במקרה הטוב.שני בניי מסרבים לטיפול רגשי.4 הדרכות הורים שיזמתי נכשלו לצערי.
אני מאוד מודאגת מאוד.אבקש לקבל מידע על הנזקים של הצפייה בפורנו בגיל צעיר
ובכל גיל ומה חשוב לעשות( נא לכתוב את תגובתכם בשפה פשוטה עבור בני שיקרא
אותה)וגם התייחסות לגבי בני הבכור.
תודה
אותה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בניי המתבגרים - תגובה
יניב רוזן19/08/2014שלום רב,
ישנם ריבוי של בעיות בקרב בנייך וצפייה בפורנו היא רק אחת מהן. הבעיה העיקרית בצפייה בפורנו בגיל צעיר היא עיוות של המציאות ויצירת תמונות מצב לא אמיתית ולא כנה. הגברים בחלק מהמקרים הינם שולטים ודומיננטיים בצורה שאינה משקפת את המציאות ולכן כול ההבנה של אהבה ומיניות עלולה להתעוות. כך גם הדעות על המין השני.
נדמה לי שכדאי שתמצאי מטפל תומך שיעזור לך להוביל לשינוי בבית.
מקווה שעזרתי.
יניב רוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניי המתבגרים - תגובה - תגובה
אבי יקיר20/08/2014בני המתבגרים,
לצערי, אני מתקשה מאד לראות אותך מצליחה לשנות לבדך את דפוסי ההתנהגות של ילדייך. מה גם שלטענתך, האב משמש "דוגמא" שלילית לבניו. את עומדת לבדך מולם!!!
הייתי מייעץ לך לנסות להשפיע על התנהגות בעלך ודרך חשיבתו אם בדרך ישירה כלפיו, דרך המעמידה את הנזק שהוא גורם לבנים שלכם בהזדהות שלהם איתו. דרך שניה היא לפנות לקרובי משפחה של הבעל (הורים, אחים) או חברים ולשתף אותם במצבים הקשים בהם את מתמודדת. הייתי גם מציע לך להיעזר במטפל משפחתי פרטי או בלשכת הרווחה במקום מגורייך.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניי המתבגרים
יוכי23/08/2014לאדם שיש הכי הרבה השפעה על עיצוב ילדיי למרבה הצער זה האבא.אבקש להתייחס לנזקים הנגרמים מצפייה בפורנו ומה ניתן לעשות במיידי ולגבי הבו הבכור מה נכון להגיד לו כעת.אני עתידה להתחיל טיפול של הדרכת הורים בקרוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)