שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לאה
    21/04/2008

שלום רב,
    אני בת 14 ויש לי ידיד בן 13. הוא סיפר לי שהוא מאוד נמשך לאחותו ורוצה לשכב איתה. אני יודעת שהילד הזה קצת משוגע והוא מסוגל לעשות את זה עם אחותו וגם להפעיל עליה אלימות. מה עלי לעשות כדי למנוע את זה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• את מגזימה קצת רוצה או לא יש הבדל

בכג
    23/04/2008

בין זה לבין לאנוס,ומי אמר לך שהוא יצליח לאנוס אותה אם היא לא תירצה היא תיתנגד גם אם הוא יפעיל אלימות גם היא תפעיל אלימות בחזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאה שלום

ד''ר זאב וינשטוק
    23/04/2008

שלום לאה

אני לא בטוח עד כמה העניין רציני. אבל אם זה נכון זה יכול להיות בעייתי מאד ולכן אני ממליץ לא לקחת סיכונים ולערב מבוגר בעניין. כדאי שזה יהיה מישהו שאת סומכת עליו שידע להתמודד עם העניין. לדוגמא זה יכול להיות אחד מהוריך או יועצת בבית הספר. אם את מרגישה שהעניין לא מטופל כראוי כתבי אלינו שוב.

זאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו