שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    יפית
    27/04/2008

אני מתגוררת בראשון לציון והנה בסוף השבוע נרצח צעיר ליד ביתי. יש לי שאלה. זה לא קשור לגזענות, זו פשוט שאלה לדעתכם: האם יתכן שאצל האתיופים יש יותר רציחות ?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום יפית

ד''ר זאב וינשטוק
    27/04/2008

יפית שלום ותודה על השאלה

אין לפני את התפלגות האלימות לפי מוצא. עם זאת, זה לא יפתיע אותי אם בקרב עולים חדשים לרבות אלו שעלו מאתיופיה הקיף הבעיה גדול יותר. אבל !!! אין ליחס בשום פנים ואופן את העניין למוצא אלא למשבר קשה שעוברים עולים בתהליך הקליטה שלהם. לראיה, מחקרים רבים הראו כי קיים קשר בין הגירה לבין אלימות. במילים פשוטות, לא המוצא אלא מציאות חיים קשה ודוחקת עשויה לעודד ביטויי אלימות. בהתאמה, החברה הישראלית הוותיקה צריכה לעשות מאמצים אמיתיים בכדי לסייע ולתמוך בעולים חדשים ולהקל עליהם את תהליכי הקליטה הקשים.

בברכה,
    זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקר וכזב!! בקרב העולים החדשים אין

ג
    28/04/2008

יותר אלימות או משהו פשוט כשזה קורא אצלם ישר שמים תווית עליהם כמה מקרי אלימות וישר מדביקים תווית של "אלימים" נתונים דומים ואף גבוהים יותר ניתן לימצוא אצל הרבה מסוגי האוכלוסיות(נגיד תימנים מרוקאים אשכנזים וכולי) בארץ,אתיופים הם מבין האנשים הנחמדים ביותר בארץ רק שתדעו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו