מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבן שלי מעשן נייס גאיליאת08/04/2015
הבן שלי הקטן בן 17 מעשן נייס גאי המון כבר קרוב לשנתיים איפה לא היינו ופנינו אל סם קצינת מבחן מעצרים שיחות....כלום לא עוזר מספיק חבר אחד קורא לו לעשות דברים או לעשן והוא רץ...בחודשיים האחרונים ההיתנהגות שלו ממש השתנתה מתחצף ..מעשן גם בבית כשאני בסלון..לא לומד או עובד כל היום אצל חברים או בבית ...גומר את כל האוכל בבית מלכלך את הבית בקושי מדבר איתי ושונא את אחיו שגדול ממנו ב10 חודשים שמתארת לעצמי שבגלל שמאוד שונה ממנו רק הוא מעיר לו הוא צועק אתה לא אבא שלי....חייבת עזרה בדחיפות בבקשה ...האבא לא בעיניינים..גרושה 16 שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבן שלי מעשן נייס גאי - תגובה
יניב רוזן08/04/2015שלום,
אני מציע שתפני לגורמים עירוניים כדוגמת הרווחה או יחידות לנפגעי סמים כדי שיתנו לך הנחיות ותמיכה בהתמודדות עם הבן. המצב בביתך מאד מורכב ודורש הבנה נוספת לפני קבלת החלטות. ברגישות רבה אומר שרצוי שתחליטי באילו תנאים את מוכנה להחזיק את בנך בבית. זו עבודה שצריכה להעשות עם המטפל.
חג שמח ובהצלחה.
יניב רוזן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבן שלי מעשן נייס גאי - תגובה
אבי יקיר30/08/2015ליאת שלום,
מהפרטים שהבאת, ברור לי שהבן אינו מעוניין בטיפול, לכן הייתי ממליץ לך להגיע לייעוץ.
את מתארת חוסר אונים שלך ושל הרשויות. פרט מאד חשוב הוא שה"אבא אינו בעניינים".
אני מציע לך לגשת לייעוץ להורים למתבגרים המשתמשים בסמים. לא כל מטפל
מכיר את התחום המשלב סמכות הורית, הבנת ההתמכרות של המתבגר והקשר עם שירות
מבחן. בקרוב אני צופה החמרה בהתנהגותו של הבן.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)