הבן שלי טוען שזה חוקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבן שלי טוען שזה חוקי
    גל
    23/04/2015

אני גרוש ואני גר עם בני בן ה23
    הוא התחיל לאחרונה לעשן צמח ששמו "סילביה" והוא הסביר לי שזה צמח טבעי ללא כימיקלים
    קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה צמח ממשפחת המרווה .
    האם זה באמת חוקי ?
    יש סיכון שהוא מחזיק את זה בבית ?
    תעזרו לי לדעת עוד . אין מידע כמעט באינטרנט
    ומניסיון כמה שתגיד להם להפסיק הם רק ימשיכו . אז לא לתקוף אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבן שלי טוען שזה חוקי

הוספת תגובה

• הבן שלי טוען שזה חוקי - תגובה

אבי יקיר
    24/04/2015

שלום גל,

מאחר והחשיפה לחומרים פסיכואקטיביים היא עצומה, קשה לי לדעת מה הבן שלך מעשן.

חשוב היה לשאול אותו איזה אפקט יוצר עבורו העישון של ה"סילביה" והאם הוא מעשן עם

חברים או לבד. אוכל לעזור לך יותר אם אדע את התשובות.

דר' אבי יקיר עו"ס מטפל בהתמכרויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סילביה

גל
    24/04/2015

הוא בדרך כלל יושב עם חברה שלו . ומעשן את זה במקטרת וטוען שזה טריפ חוקי ללא סכנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבן שלי טוען שזה חוקי - תגובה

יניב רוזן
    26/04/2015

שלום גל,
    הסילוויה אכן חוקי בארץ אבל בטח לא ניתן לומר שאינו מסוכן. הסילוויה יוצר שינוי בתודעה של המעשן,כמו גם התנתקות והזיות. שינויים פסיכואקטיביים תמיד מסוכנים. קרה לא אחת שמטופלים דיווחו על מצב של חרדה ומצוקה אחרי העישון. אני חושב שהרצון שלנו כהורים ומחנכים למנוע את השימוש בחומרים הללו בקרב ילדינו אינו נובע מהרצון למנוע את חיכוכם עם החוק בלבד, אלא גם לשמור על בריאותם הנפשית!
    לטעמי האישי עלייך להביע את הסתייגותך מעישון הצמח. בוודאי בביתך. על הבן להבין שאתה מתנגד לנושא. הגרוע מכול הוא לאפשר את העישון בבית. נסה לשוחח איתו ולהסביר לו מהן דאגותך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו