מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבן שלי טוען שזה חוקיגל23/04/2015
אני גרוש ואני גר עם בני בן ה23
הוא התחיל לאחרונה לעשן צמח ששמו "סילביה" והוא הסביר לי שזה צמח טבעי ללא כימיקלים
קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה צמח ממשפחת המרווה .
האם זה באמת חוקי ?
יש סיכון שהוא מחזיק את זה בבית ?
תעזרו לי לדעת עוד . אין מידע כמעט באינטרנט
ומניסיון כמה שתגיד להם להפסיק הם רק ימשיכו . אז לא לתקוף אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבן שלי טוען שזה חוקי - תגובה
אבי יקיר24/04/2015שלום גל,
מאחר והחשיפה לחומרים פסיכואקטיביים היא עצומה, קשה לי לדעת מה הבן שלך מעשן.
חשוב היה לשאול אותו איזה אפקט יוצר עבורו העישון של ה"סילביה" והאם הוא מעשן עם
חברים או לבד. אוכל לעזור לך יותר אם אדע את התשובות.
דר' אבי יקיר עו"ס מטפל בהתמכרויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסילביה
גל24/04/2015הוא בדרך כלל יושב עם חברה שלו . ומעשן את זה במקטרת וטוען שזה טריפ חוקי ללא סכנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבן שלי טוען שזה חוקי - תגובה
יניב רוזן26/04/2015שלום גל,
הסילוויה אכן חוקי בארץ אבל בטח לא ניתן לומר שאינו מסוכן. הסילוויה יוצר שינוי בתודעה של המעשן,כמו גם התנתקות והזיות. שינויים פסיכואקטיביים תמיד מסוכנים. קרה לא אחת שמטופלים דיווחו על מצב של חרדה ומצוקה אחרי העישון. אני חושב שהרצון שלנו כהורים ומחנכים למנוע את השימוש בחומרים הללו בקרב ילדינו אינו נובע מהרצון למנוע את חיכוכם עם החוק בלבד, אלא גם לשמור על בריאותם הנפשית!
לטעמי האישי עלייך להביע את הסתייגותך מעישון הצמח. בוודאי בביתך. על הבן להבין שאתה מתנגד לנושא. הגרוע מכול הוא לאפשר את העישון בבית. נסה לשוחח איתו ולהסביר לו מהן דאגותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)