מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אתם הייתם עושים?אמיר03/06/2015
אני מעדיף שלא להיכנס לפרטים הקטנים אז סליחה מראש...
בכל מקרה, כן אשמח לעצות וסיוע בעיקר בנושאים טכניים.
בגדול- בני בן ה11 גנב סיגריות ושתייה מפיצוציה ברחוב.. נתפס והגישו נגדו תלונה..
האם הייתם מתנהגים אליו בקשיחות יתר או ברגישות? הוא די אחוז אימה עכשיו...
ומה עושים בכל הקשור לצד המשפטי??? זה ממש לא כוס התה שלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפעמים גם ילדים טובים מסתבכים
נופר03/06/2015בדברים לא טובים.
קודם כל לברר מאיין זה בא, לבדוק אם אפשר לסגור את זה מול בעל העסק.
במידה וכן יש צורך בייעוץ משפטי מציע לפנות לעו"ד נגה ויזל שמתעסקת בעבירות קטינים. היא עו"ד מעולה ואני לא ארחיב אבל כבר יצא לי להכיר אותה בעבר.
בנוסף ממליצה ללכת לייעוץ כלשהו אולי פסיכולוגי או כל דבר שתמצאו לנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתם הייתם עושים? - תגובה
אבי יקיר04/06/2015אמיר שלום,
מכיון שלא נכנסת לפרטים קטנים ואפשרי שבהם נמצא חלק מהתשובה. הדבר תלוי בטיב היחסים ביניכם ובטיב היחסים בינך ובין אמו.
בתחנת המשטרה תופנו לקצינת נוער וחשוב שכן תיכנס לפרטים הקטנים, ע"מ שתוכל לקבל עזרה להמשך.
פנה לרווחה בעירך ובקש את עזרתם.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)