מריחואנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מריחואנה
    נורית
    22/06/2015

בתי בת 17, תלמידה מצטיינת. פעילה במועצת תלמידים, מעשנת מריחואנה. לדבריה אחת לחודש, חודשיים. אין שום סימני התמכרות. תפקודה מצוין. אנחנו ביטאנו את התנגדותנו ולא מאפשרים עישון בבית. אנחנו יודעים שמעשנת בחוץ. לא ברורה התדירות. היא בטיפול פסיכולוגי והפסיכולוג לא מודאג כמונו. היא לא מוכנה לדבר על זה. עובדת ומרוויחה כסף. מה לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריחואנה

הוספת תגובה

• מריחואנה - תגובה

יניב רוזן
    22/06/2015

היי,
    לא ניתן לענות על שאלה כזו בצורה חד מימדית מבלי להבין את הדינמיקה הביתית, הקשר שלכם איתה, וכמובן מבלי להכיר את בתך.
    הבעיה בעישון סמים קלים בגיל הזה בחוסר ההבנה וההפרדה בין סמים קלים לקשים, ולעיתים הוא הופך לפלטפורמה לסמים קשים יותר.
    אני חושב שאתם קודם צריכים לדעת עם מי החברים שלה, להיכן היא יוצאת וכיוצא בזה.
    אני מניח שהמטפל שלה מודע לדברים ההלו ואני גם חושב שאתם יכולים וצריכים להיות מעורבים בתהליך עם המטפל.
    בהצלחה
    יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו