לגיא ו/או זאב שלום רב. תקיפת בני...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגיא ו/או זאב שלום רב. תקיפת בני...
    דוד
    05/05/2008

בני בן 16 ובימים האחרונים הותקף ע"י מספר נערים כבני 17 ע"י סכין והן במכות רבות כולל כליאת שווא לזמן רב. במקום מואר, מרכזי, ליד אנשים וכל מי שהתקרב למקום אויים ע"י סכין ונעלם וגם התעלם ולא סייע או הזעיק עזרה.
    בני נשדד מחפציו והושפל זמן רב.
    אשמח על עצה כלשהי כיצד עלי לנהוג עימו ע"מ שיוכל לחזור למסלול חיים שגרתי ללא פחדים ןמשקעים מיותרים.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדוד שלום

ד''ר זאב וינשטוק
    05/05/2008

שלום דוד
    אין ספק שאתה מתאר מקרה קשה. בפנייתך אתה שואל מה לעשות בכדי שבנך יוכל לחזור למסלול חייו הרגיל. חשוב לי להדגיש שאתה לא שואל איך להגיב למה שקרה. מכאן אני מסיק כי את השלב הזה כבר עברת ועכשיו אתה מתמקד במצבו הנפשי של בנך כתוצאה מהאירוע. בדרך כלל אני מספק תשובות די מפורטות. אבל המקרה הזה אינו רגיל. אני חושב שבמקרה כזה כדאי מאד לפנות ישירות לאיש מקצוע (פסיכולוג או עובד סוציאלי) שיסייע לבנך ואולי גם לאחרים במשפחה שעשויים לחוש מצוקה גדולה בעקבות האירוע האלים. בכל מקרה ובנוסף, אני מאד ממליץ לדבר ביניכם על האירוע עד כמה שאפשר (אבל בלי להגזים), להתלכד כמשפחה, לתמוך אחד בשני ולקוות שגם הזמן יעשה את שלו. אני חושב שאירועים מהסוג הזה עד כמה שהם כואבים ולא רצויים יכולים לחזק את בנך ואת כל המשפחה...
    אני מאחל לכם רק טוב...
    זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו