מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות עם עישון מריחואנהליאת14/11/2017
גיליתי שהבת שלי מעשנת מריחואנה עם חברות שלה ואני לא כל כך יודעת מה להגיד לה כי גם אני בגילה ועוד שנים רבות אחר כך עישנתי בעצמי. אני לא נגד עישון סמים קלים, אך זה צריך להיות במידה ובטח שלא בשעות בית הספר או בפעילויות דומות. איך אני יכולה לדבר איתה מבלי שאני אהיה צבועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריחואנה
יניב רוזן14/11/2017היי,
ראשית, נבוא ונאמר שאת לא צבועה. דברים שאנחנו עשינו בילדותינו אנחנו עשויים לראות בצורה שונה בבגרותנו. וזה נורמאלי. לטעמי, דברי עם בתך הסבירי פה מהם הקווים האדומים. מתי כן מקובל ומתי לא וכך הלאה. בתך מחידה צריכה להבין שיש מגבלות מסויימות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיבות הקשר עם הבת
אבי יקיר14/11/2017כיון שאת בהחלט מוגבלת ביכולת שלך להוות לה דוגמא, לא שזה כל כך עוזר, הייתי מציע לך לשמור ולתחזק את הקשר החיובי עם הבת.
תצטרכי לבדוק על עצמך האם העישון פגע בתפקוד שלך? האם הוא השפיע על היחסים שלך? האם הוא השפיע על מצב רוחך? אם כן, צפי לפגיעות דומות אצל בתך. ניתן להיעזר במטפלים המתמחים בהתמכרויות ע"מ לבדוק את עומק הבעייה של בתך ומה האפשרויות העומדות בפנייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)