התמודדות עם עישון מריחואנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם עישון מריחואנה
    ליאת
    14/11/2017

גיליתי שהבת שלי מעשנת מריחואנה עם חברות שלה ואני לא כל כך יודעת מה להגיד לה כי גם אני בגילה ועוד שנים רבות אחר כך עישנתי בעצמי. אני לא נגד עישון סמים קלים, אך זה צריך להיות במידה ובטח שלא בשעות בית הספר או בפעילויות דומות. איך אני יכולה לדבר איתה מבלי שאני אהיה צבועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מריחואנה

יניב רוזן
    14/11/2017

היי,
    ראשית, נבוא ונאמר שאת לא צבועה. דברים שאנחנו עשינו בילדותינו אנחנו עשויים לראות בצורה שונה בבגרותנו. וזה נורמאלי. לטעמי, דברי עם בתך הסבירי פה מהם הקווים האדומים. מתי כן מקובל ומתי לא וכך הלאה. בתך מחידה צריכה להבין שיש מגבלות מסויימות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיבות הקשר עם הבת

אבי יקיר
    14/11/2017

כיון שאת בהחלט מוגבלת ביכולת שלך להוות לה דוגמא, לא שזה כל כך עוזר, הייתי מציע לך לשמור ולתחזק את הקשר החיובי עם הבת.
    תצטרכי לבדוק על עצמך האם העישון פגע בתפקוד שלך? האם הוא השפיע על היחסים שלך? האם הוא השפיע על מצב רוחך? אם כן, צפי לפגיעות דומות אצל בתך. ניתן להיעזר במטפלים המתמחים בהתמכרויות ע"מ לבדוק את עומק הבעייה של בתך ומה האפשרויות העומדות בפנייך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו