הבת שלי חזרה שיכורה הביתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבת שלי חזרה שיכורה הביתה
    אתי
    23/11/2017

הבת שלי בת 16, בילתה ערב עם חברים וחזרה מאוחר כשאנחנו כבר ישנו. אבל התעוררתי מקול ההקאות שלה ובאתי אליה והיא הייתה שיכורה ממש. ניסיתי לדבר איתה על זה אבל היא לא שיתפה פעולה. איך ניגשים לנושא הזה ומה אומרים לה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת שלי חזרה שיכורה הביתה

הוספת תגובה

• שתיית אלכוהול מופרזת

יניב רוזן
    23/11/2017

היי,
    ראשית חשוב מאד לדבר על הסכנות בשתיית אלכוהול מוגזמת העשויה לגרום להרעלת אלכוהול ולמוות. בנות רבות נוצלו ונפגעו בזמן שהיו שיכורות. כמו כן, שיקול הדעת נפגע ויכולת קבלת ההחלטות. דבר אחר, כול בית מחזיק בגישה שונה בנוגע לאלכוהול. יש הורים שאוסרים לחלוטין בגילאים הצעירים לשתות אלכוהול. אחרים מווסתים את מספר הפעמים ואת הכמות (לדוגמא, פעם בחודשיים בצורה מבוקרת) המתבגר מודיע שבערב הספציפי הזה הוא מתכוון לשתות. ההורים יודעים בדיוק היכן הוא ועם מי, ומתי יחזור הביתה. שהמתבגר חוזר הביתה ההורים באמת מוודאים שלא היתה הפרזה.
    לטעמי האישי, בתך חייבת לשתף פעולה ולספר מה קרה, עם מי שתתה, איפה הייתה. במידה ואתם נתקלים באי שיתוף פעולה מצידה, אפשר לשקול פנייה למטפל שמומחה בתחום כדי שידריך אתכם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו