לחץ חברתי לעשות קוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ חברתי לעשות קוק
    אלמונית
    18/02/2018

יש לנו קטע חדש בחבורה לעשות "קוק". אני מפחדת ואני לא רוצה אבל צוחקים עלי שאני פחדנית ושאני ילדה קטנה. אני כן עושה דברים אחרים אבל את זה אני לא רוצה ואני לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ חברתי לעשות קוק

הוספת תגובה

• איך אומרים לא ללחץ חברתי לעשות סמים?

יניב רוזן
    20/02/2018

היי,
    אחד האלמנטים החשובים באסרטיביות הוא לדעת לומר לא שצריך. להיות נאמן לעצמי, לעקרונות שלי, ולאמונות שלי. הדבר הכי גרוע שאדם יכול לעשות לעצמו הוא לעשות דבר בניגוד לרצונו. אנחנו רוצים להחליט עבורנו ולא אחרים.
    פשוט תאמרי לא מתאים. תעשו מה שבא לכם. אבל אני מחוץ למשחק הזה. תאמרי זאת בנחישות וללא פחד.
    בסהכ זאת הזדמנות מצוינת להוכיח אומץ, נחישות, עוצמה ונאמנות לעצמך.
    רק סתם לידע כללי, אנשים שלוקחים סמים קשים או עוסקים בפשע שואפים שהאוניה תשקע ביחד עם כולם. מה גם שצריך לזכור שכול ״ראש״ שווה גם כסף, וזה מאד טוב לאינטרסים של האחרים. אם את בקטע את מוציאה כסף. יותר כסף שווה יותר סמים. התארגנות קלה יותר.
    תהי חזקה דברי ללא פשרות. תרגישי בנוח וללא הרגשת שונות או מוזרות, וכך תמשיכי לעצב את דמותך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו