מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילדים מהכתהנועה25/05/2008
ילדים מהכתה שלי מתעללים בי ולא נותנים לי להכנס לכיתה , הרבה פעמים סוגרים אותי בשירותים של הבנים עד שאני בוכה אני מתלוננת למורה אבל היא לא משתלטת על התלמידים האלו והיא מזהירה אותם והם עדיין עושים דברים רעים הם רק נרגעים קצת כשהמורה אומרת להם ואז הם גם קורים לי מלשנית ואני כבר לא רוצה ללכת לבית ספר ואין לי בכלל חברים רק חברה אחת שמפחדת מהבנים גם כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
ד''ר גיא אנוש25/05/2008נועה שלום,
לא כתבת בת כמה את, אך אני מניח שאת בבית ספר יסודי או חטיבה. בכל אופן, מה שאת מתארת זו אלימות והתעללות, כפי שקראת לזה נכון בשמו. אם המורה אינה מצליחה להתגבר על האלימות של הילדים, ופנייה למנהלת גם היא אינה עוזרת, הדבר היחידי שאני יכול לחשוב להמליץ עליו זה לפנות להורייך ולבקשם שיתערבו הם וילחצו על ההנהלה ועל המורה שיטפלו בנגע האלימות בבבית הספר באופן משמעותי יותר, או לחילופין, לעבור לבית ספר אחר, בו את פחות מוכרת כקורבן. אפשרות שלישית, זה לקחת שיעורים בהגנה עצמית, ולאחר כחצי שנה או שנה בה רכשת מיומנויות משמעותיות של הגנה עצמית, להתתיצב בפני הילדים האלה ולתת להם להבין שאת לא מישהי שאפר להתגרות בה ולהתעלל בה ללא שיהיה לכך מחיר.
בהצלחה,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)