ילדים מהכתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים מהכתה
    נועה
    25/05/2008

ילדים מהכתה שלי מתעללים בי ולא נותנים לי להכנס לכיתה , הרבה פעמים סוגרים אותי בשירותים של הבנים עד שאני בוכה אני מתלוננת למורה אבל היא לא משתלטת על התלמידים האלו והיא מזהירה אותם והם עדיין עושים דברים רעים הם רק נרגעים קצת כשהמורה אומרת להם ואז הם גם קורים לי מלשנית ואני כבר לא רוצה ללכת לבית ספר ואין לי בכלל חברים רק חברה אחת שמפחדת מהבנים גם כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים מהכתה

הוספת תגובה

• לנועה

ד''ר גיא אנוש
    25/05/2008

נועה שלום,
    לא כתבת בת כמה את, אך אני מניח שאת בבית ספר יסודי או חטיבה. בכל אופן, מה שאת מתארת זו אלימות והתעללות, כפי שקראת לזה נכון בשמו. אם המורה אינה מצליחה להתגבר על האלימות של הילדים, ופנייה למנהלת גם היא אינה עוזרת, הדבר היחידי שאני יכול לחשוב להמליץ עליו זה לפנות להורייך ולבקשם שיתערבו הם וילחצו על ההנהלה ועל המורה שיטפלו בנגע האלימות בבבית הספר באופן משמעותי יותר, או לחילופין, לעבור לבית ספר אחר, בו את פחות מוכרת כקורבן. אפשרות שלישית, זה לקחת שיעורים בהגנה עצמית, ולאחר כחצי שנה או שנה בה רכשת מיומנויות משמעותיות של הגנה עצמית, להתתיצב בפני הילדים האלה ולתת להם להבין שאת לא מישהי שאפר להתגרות בה ולהתעלל בה ללא שיהיה לכך מחיר.
    בהצלחה,
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו