מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רביסמין29/05/2008
יש שתי בנות בכיתה ששונאות אותי. הן כל הזמן צוחקות עלי ומחפשות על מה לריב איתי. אני כבר לא יודעת מה לעשות? מה כדאי לי לעשות איתן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין שלום
ד''ר זאב וינשטוק29/05/2008שלום יסמין
הפרטים שאת מספקת מועטים מאד. עם זאת, אני אנסה להתייחס לבעיה שהצגת.
לדעתי צריך להפריד בין מה שהבנות האלו מרגישות כלפיך (לדבריך הן שונאות אותך), זה שהן צוחקות עליך וזה שהן מנסות לריב איתך.
שנאה זהו רגש קשה שגורם בעיקר סבל לאלו שחווים אותו. יתכן שזה בא ממקום של קינאה, שאת טובה יותר מהם, מצליחה יותר... בכל מקרה, מה שחשוב מבחינתך הוא להבטיח שהשנאה שלהן תהיה שנאת חינם. כלומר, "את לא נותנת להן סיבה טובה לשנוא אותך."
זה שהן צוחקות עליך מחזק אצלי את התחושה כי השנאה שלהן באה ממקום של קינאה.
לסיום, זה שהן מחפשות לריב איתך, שיחפשו... את מצד שני צריכה להימנע מלתת להן סיבה למריבה. אבל, אם הניסיונות הללו לריב איתך הופכים להצקות חוזרות אז זכותך ואולי גם חובתך לערב אחרים (הורים, מורים ויועצות) בכדי שישימו סוף לעניין.
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)