חברה אלימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה אלימה
    XTV
    19/06/2008

אני בן 15 והחברה שלי ניהייתה ממש אלימה בזמן האחרון היא תמיד הייתה אלימה אבל פחות ולא הוציאה את זה עליי עד ליפני כמה ימים...דיברתי אם מישהי (שאני בקושי מכיר) אל משהו והיא התחילה לתחקר אותי על זה שעה וממש היתעצבנה ואחרי כמה זמן זה הפך לוויכוח והתחלנו ממש ליצעוק אחד על השניה עד שבסוף היא היא התחילה להביא לי מכות אבל ממש היא כימעט שברה לי את הלסת ואת האף (ירד לי הרבה דם משם) וממש עשתה לי זעזוע מוח הלכתי מיד הביתה תוך כדי שיורד לי דם,אחרי שעה בערך היא היתקשרה וממש ביקשה סליחה ושאלה אם אני בסדר ואמרתי לה שאני לא רוצה לדבר איתה וניתקתי.
    האם כדי לי לחזור אליה? יכול ליהיות שזאת סתם היתפרצות והיא לא תמשיך?? אני לא מוכן לחטוף מכות כל היום אבל אני ממש אוהב אותה! מה אני יכול לעשות?!.תודה לעוזרים!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה אלימה

הוספת תגובה

• ל-XTV

ד''ר זאב וינשטוק
    23/06/2008

שלום
    אתה מתאר מיקרה מאד טיפוסי של אלימות על רקע של קינאה. על פי רוב, אחרי התקרית הראשונה של אלימות באות תקריות נוספות ולפעמים אף חמורות יותר ולאחריהן התנצלויות והבטחות. השאלה היא האם הקשר שלך שווה את זה?

בהצלחה,
    זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

anomymus
    08/02/2010

תסלח לה, היא הרי בת, זה יעבור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאנונימי

ד''ר ויטלי טבלב
    10/02/2010

בדרך כלל, לצערנו, זה לא עובר, וזה לא קשור לבן או בת. גם גברים, כשמתחילים עם האלימות, לא מפסיקים, אלא האלימות רק גוברת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו