מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברה אלימהXTV19/06/2008
אני בן 15 והחברה שלי ניהייתה ממש אלימה בזמן האחרון היא תמיד הייתה אלימה אבל פחות ולא הוציאה את זה עליי עד ליפני כמה ימים...דיברתי אם מישהי (שאני בקושי מכיר) אל משהו והיא התחילה לתחקר אותי על זה שעה וממש היתעצבנה ואחרי כמה זמן זה הפך לוויכוח והתחלנו ממש ליצעוק אחד על השניה עד שבסוף היא היא התחילה להביא לי מכות אבל ממש היא כימעט שברה לי את הלסת ואת האף (ירד לי הרבה דם משם) וממש עשתה לי זעזוע מוח הלכתי מיד הביתה תוך כדי שיורד לי דם,אחרי שעה בערך היא היתקשרה וממש ביקשה סליחה ושאלה אם אני בסדר ואמרתי לה שאני לא רוצה לדבר איתה וניתקתי.
האם כדי לי לחזור אליה? יכול ליהיות שזאת סתם היתפרצות והיא לא תמשיך?? אני לא מוכן לחטוף מכות כל היום אבל אני ממש אוהב אותה! מה אני יכול לעשות?!.תודה לעוזרים!.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל-XTV
ד''ר זאב וינשטוק23/06/2008שלום
אתה מתאר מיקרה מאד טיפוסי של אלימות על רקע של קינאה. על פי רוב, אחרי התקרית הראשונה של אלימות באות תקריות נוספות ולפעמים אף חמורות יותר ולאחריהן התנצלויות והבטחות. השאלה היא האם הקשר שלך שווה את זה?
בהצלחה,
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
anomymus08/02/2010תסלח לה, היא הרי בת, זה יעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאנונימי
ד''ר ויטלי טבלב10/02/2010בדרך כלל, לצערנו, זה לא עובר, וזה לא קשור לבן או בת. גם גברים, כשמתחילים עם האלימות, לא מפסיקים, אלא האלימות רק גוברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)