מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות בשכונהח.15/07/2008
השכונה שלי די נחמדה ושקטה. במרכזה יש גן ולגן הזה מגיעים כל הזמן בני נוער בלילה. הם מרעישים, מלכלכים, שוברים בקבוקי בירה. הם מפריעים ומפרים את השלווה. המשטרה לא מתעניינת בזה יותר מדי, מטבע הדברים, ואנחנו עובדי עיצות. אני לא מסוג האנשים שיילך ויאיים, אז אני לא יודע איזו ברירה יש לי. יש עיצה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות בשכונה
ד''ר גיא אנוש16/07/2008שלום לך,
אתה כותב "המשטרה לא מתענינת בזה יותר מדי" - אבל זו הבעיה. מחויבותה של המשטרה היא בראש ובראשונה לשלומו של הציבור ולמניעת הפרות סדר ופגיעה ברכוש פרטי וציבורי, ובהחלט נכללות בכך משימות כגון "ייבוש" של ביצות אלימות, כמו שמתפתחת אצלכם בגן.
נכון שהמשטרה פעמים רבות אינה עוסקת, או מזניחה בעיות שאין להן נראות ציבורית (כמו רציחות מפורסמות, שוחד של בעלי תפקידים בכירים) או שאינן מכניסות כסף (כמו קנסות לעבירות מהירות), כי אין עליהם מספיק לחץ לעסוק בכך.
לכן כאזרחים תפקידנו להפעיל לחץ על המשטרה כדי שתטפל בבעיות אלו.
ניתן לעשות זאת על ידי ריבוי תלונות במשטרה, כמו גם במוקד העירוני ובכלל זה מכתבים לראש העיר (הבחירות לרשויות המקומיות מתקרבות - ראשי העיריות והמועצות יכולים להפעיל לחץ על המטרה עם יופעל עליהם לחץ), מכתבים לעיתון המקומי, ואף הפעלת קבוצות של שכנים שיוצאים ביחד, ולא לבד כדי להתעמת עם המפריעים.
בהצלחה,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)