אלימות בשכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלימות בשכונה
    ח.
    15/07/2008

השכונה שלי די נחמדה ושקטה. במרכזה יש גן ולגן הזה מגיעים כל הזמן בני נוער בלילה. הם מרעישים, מלכלכים, שוברים בקבוקי בירה. הם מפריעים ומפרים את השלווה. המשטרה לא מתעניינת בזה יותר מדי, מטבע הדברים, ואנחנו עובדי עיצות. אני לא מסוג האנשים שיילך ויאיים, אז אני לא יודע איזו ברירה יש לי. יש עיצה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלימות בשכונה

הוספת תגובה

• אלימות בשכונה

ד''ר גיא אנוש
    16/07/2008

שלום לך,
    אתה כותב "המשטרה לא מתענינת בזה יותר מדי" - אבל זו הבעיה. מחויבותה של המשטרה היא בראש ובראשונה לשלומו של הציבור ולמניעת הפרות סדר ופגיעה ברכוש פרטי וציבורי, ובהחלט נכללות בכך משימות כגון "ייבוש" של ביצות אלימות, כמו שמתפתחת אצלכם בגן.
    נכון שהמשטרה פעמים רבות אינה עוסקת, או מזניחה בעיות שאין להן נראות ציבורית (כמו רציחות מפורסמות, שוחד של בעלי תפקידים בכירים) או שאינן מכניסות כסף (כמו קנסות לעבירות מהירות), כי אין עליהם מספיק לחץ לעסוק בכך.
    לכן כאזרחים תפקידנו להפעיל לחץ על המשטרה כדי שתטפל בבעיות אלו.
    ניתן לעשות זאת על ידי ריבוי תלונות במשטרה, כמו גם במוקד העירוני ובכלל זה מכתבים לראש העיר (הבחירות לרשויות המקומיות מתקרבות - ראשי העיריות והמועצות יכולים להפעיל לחץ על המטרה עם יופעל עליהם לחץ), מכתבים לעיתון המקומי, ואף הפעלת קבוצות של שכנים שיוצאים ביחד, ולא לבד כדי להתעמת עם המפריעים.

בהצלחה,

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו