משחקי מכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחקי מכות
    אורי
    06/08/2008

אח שלי אוהב ללכת איתי מכות וכל הזמן הוא משכנע אותי לעשות מלחמה עד שאני מפסיד או נכנע נמאס לי כבר לקבל ממנו מכות ואני לא רוצה לריב איתו גם בצחוק אבל הוא כל הזמן מנדנד לי על זה ואני לא יודע איך להיתחמק מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחקי מכות

הוספת תגובה

• שלום אורי

ד''ר זאב וינשטוק
    06/08/2008

אורי שלום

בפנייה שלך לא הזכרת את הגיל שלך ושל אחיך. בכל מקרה, "מכות" בין אחים היא תופעה נפוצה ויחד עם זאת מיותרת לחלוטין ויש להפסיק אותה. למרות שבפניה שלך מיעטת בפרטים ברור לי שאתה לא מעוניין במלחמות הללו. זה כשלעצמו חצי דרך לפיתרון. מה שנישאר זה לשכנע את אחיך לוותר על המלחמות האלה והעניין יפתר. אבל ניראה שזה לא יהיה פשוט. הוא מסיבות כאלה או אחרות שחשוב לברר אותן מרגיש צורך להילחם בך...

מה דעתך על הרעיון הבא: בכל פעם שאחיך ירצה להלחם בך תסביר לו (לא בכעס) שאינך רוצה ואם הוא יתעקש אז קום ועזוב את המקום (שוב פעם בלי כעס). אם גם זה לא יעזור פנה ובקש עזרה בהתמודדות עם המצב מהוריך. אני יכול להבטיח לך כי בסופו של דבר אם תתעקש לא להילחם הבעיה תפסיק.

מה דעתך?

זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו