שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חיים
    07/09/2008

יש לי חבר כבר כמעט 4 שנים. וכן הוא אלים איתי. שהכרתי אותו הייתי הילדה הכי תמימה שיש, והוא שינה אותי, לטוב ולרע. בהתחלה לא ראיתי מה שקורה, לא ראיתי שזה לא בסדר, האמנתי בו. אבל עכשיו אני מודעת למה שקורה, ואני נלחמת בו, לפעמים אני שואלת את עצמי למה אני נשארת איתו בכלל... אני אוהבת אותו, הוא גם אוהב אותי, משקיע ומנסה לעשות הכול בשבילי. אבל שהוא מתפרץ, הוא מתפרץ אתמול הוא הרים עליי יד אחרי 5 חודשים שלא. ואני לא יכולה יותר, באמת שלא, אין לי כבר כוח! תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ל - חיים?

ד''ר גיא אנוש
    08/09/2008

שלום לך,
    צר לי לשמוע על אלימות החבר. במקרה כזה, כדאי ורצוי לפנות לעזרה וייעוץ במסגרת יחידה לטיפול באלימות במשפחה. אמנם אינכם נשואים עוד, אך אלימות בזוגיות לפני הניואין מנבאת המשך בחיי הניזואין ואף הסלמה. במסגרת הפורום הזה והפורום לאלימות במשפחה פורסמו מספרי חרום של קוי טלפון שבהם ניתן להתיעץ ולקבל הפנייות. אני מאד ממליץ להשתמש בהם, או לפנות ללשכת הרווחה הקרובה למקום מגורייך ולשאול על טיפול באלימות בזוגיות.

מס' קו חירום- בנות 1202
    בנים 1203

בהצלחה,
    גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו