מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחיים07/09/2008
יש לי חבר כבר כמעט 4 שנים. וכן הוא אלים איתי. שהכרתי אותו הייתי הילדה הכי תמימה שיש, והוא שינה אותי, לטוב ולרע. בהתחלה לא ראיתי מה שקורה, לא ראיתי שזה לא בסדר, האמנתי בו. אבל עכשיו אני מודעת למה שקורה, ואני נלחמת בו, לפעמים אני שואלת את עצמי למה אני נשארת איתו בכלל... אני אוהבת אותו, הוא גם אוהב אותי, משקיע ומנסה לעשות הכול בשבילי. אבל שהוא מתפרץ, הוא מתפרץ אתמול הוא הרים עליי יד אחרי 5 חודשים שלא. ואני לא יכולה יותר, באמת שלא, אין לי כבר כוח! תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל - חיים?
ד''ר גיא אנוש08/09/2008שלום לך,
צר לי לשמוע על אלימות החבר. במקרה כזה, כדאי ורצוי לפנות לעזרה וייעוץ במסגרת יחידה לטיפול באלימות במשפחה. אמנם אינכם נשואים עוד, אך אלימות בזוגיות לפני הניואין מנבאת המשך בחיי הניזואין ואף הסלמה. במסגרת הפורום הזה והפורום לאלימות במשפחה פורסמו מספרי חרום של קוי טלפון שבהם ניתן להתיעץ ולקבל הפנייות. אני מאד ממליץ להשתמש בהם, או לפנות ללשכת הרווחה הקרובה למקום מגורייך ולשאול על טיפול באלימות בזוגיות.
מס' קו חירום- בנות 1202
בנים 1203
בהצלחה,
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)