מעצבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעצבן
    ע.
    10/09/2008

יש בכתה של הבת שלי כמה ילדים (בכתה ט', אנחנחו גרים בדרום), לא ממש חכמים כנראה. חבורה כזאת שמציקה לכולם (גם למורים) כל הזמן והופכת את חווית ביה"ס עבור ילדים שקטים כמו הבת שלי לסיוט. אני יודעת שמדברים על נושא האלימות כל הזמן, יש סיכוי שניתן יהיה לטפל בהם? מה היא כבר יכולה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעצבן

הוספת תגובה

• שלום ע.

ד''ר זאב וינשטוק
    10/09/2008

שלום

די בקומץ קטן של ילדים מחוללי בעיות בכדי לגרום סבל רב לכל בית הספר. בפועל זה ידוע וזה גם מה שקורה ברוב בתי הספר. אבל, ברוב המכריע של המקרים קשה מאד להתמודד עם קומץ זה וזאת מאחת או יותר מהסיבות הבאות: חוסר הענות של הורי הילדים הללו לשתף פעולה; מגבלות כוח אדם וזמן כי הרי דרושים משאבים רבים בכדי לחנך את הילדים הללו; העדר שיתוף פעולה ותמיכה מצד גורמים מחוץ לבית הספר...לצערי, מה שאני יכול להציע לך בעיקר נוגע לבת שלך. היא צריכה ללמוד להתמודד עם המצב הנתון. היא צריכה להיות חכמה מספיק בכדי להמשיך את חייה ולהפיק את המיטב מבית הספר ובו בזמן לשמור מרחק מילדים אלו. בהקשר זה, את יכולה לסייע לה בעיצה ותמיכה. בנוסף, את יחד עם הורים אחרים יכולה לתבוע מבית הספר לעמוד באחד ממחויבויותיו הבסיסיות ביותר והיא לספק לבאי כתליו סביבה בטוחה. ניראה כי בית הספר של ביתך, כמו בתי ספר אחרים, נכשל במחויבות זאת.

זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו