מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות?לימור17/09/2008
כבר לא יודעת מה לעשות הכל מבלבל.. תמיד חשבתי שהחיים הם שחור ולבן במיוחד אחרי הפגיעה הראשונה.. אבל כרגיל אני לא לומדת מטעויות... תמימה שמזמינה פגיעות... ועכשיו.. אחרי שיצאתי משם והעולם מחזיר לי חיוך הוא סוחף אותי בחזרה.. הוא יכול להשתנות? האדם שהרס לי את החיים? אחרי שנתיים של רגשות אשמה שלא הערכתי את עצמי, של ניתוק מכל מה שלא קשור אליו.. של אלימות מילולית... אחרי שאספתי את עצמי והתחלתי לאחות את הפצעים. והוא לא נותן לי ללכת הוא מבטיח שהכל ישתנה שהוא היה מניאק וטיפש, שהוא לא העריך אותי, שאם אני יחזור אליו הכל יהיה טוב ונתגבר ביחד.. הלוואי שיכולתי לקחת את הסיכון.. לא מסוגלת להפגע יותר.. אני כבר על סף התמוטטות.. אני יודעת שאם אני יחזור מעגל הקסמים של הפגיעות והסליחות יחזור אבל הלב אוהב אותו ולא מסוגל להתנתק. הלוואי שהכל היה פשוט, שהוא היה עוזב אותי במנוחה ונותן לי להתרחק..הוא יכול להשתנות? אני מאמינה לו שהוא רוצה... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימור
ד''ר גיא אנוש30/09/2008מהודעתך נשמע שאת לא באמת מאמינה שהוא יכול להשתנות, ומצד שני לא באמת מאמינה ביכולתך להמנע מקשר עם אותו אדם. את כותבת את תחינתך בפורומים שונים באינטרנט, מתוך תקווה שמישהו יציל אותך. אבל, רק את יכולה להחליט שאת רוצה לעשות שינוי, ואת לא מאמינה שאת יכולה לעשות זאת.
זוהי דילמה שאין ממנה מוצא. כמו שאומרים הנרקומנים לשעבר, לפעמים רק כשמגיעים למיץ של תחתית פח הזבל אפשר להתחיל בתהליך אמיתי של שינוי.
את יכולה לנסות לפנות לעזרה נפשית מקצועית ברמה של ייעוץ אישי, או לחכות עד שיגיעו מיים עד נפש ואז לעשות זאת.
בהצלחה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)