שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ספיר
    12/10/2008

היי, אני בת 13 והילדים אצלי בשכונה החלו לעשות קרבות אחד נגד השני. האם נפגשים כל ערב בשכונה ומארגנים קרבות בינם לבין עצמם, סתם כדי לגלות "מי יותר חזק". לפני כמה ימים צעקתי עליהם ואמרתי שזה משחק מגעיל ושהם מגעילים, אבל זה לא עזר. איך אפשר לגרום להם להפסיק? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום ספיר

ד''ר זאב וינשטוק
    15/10/2008

ספיר שלום

קרבות בין ילדים בכדי להראות מי יותר חזק הם תופעה מאד נפוצה. אבל, לפעמים הקרבות הללו מסתימים באסון. הניסיון שלך לפנות לילדים ולדרוש מהם להפסיק לערוך קרבות לא עזרה. קרוב לוודאי שהם לא רואים בך, נערה בת 13, גורם סמכותי ומרתיע. אני מציע שתערבי מבוגר בעניין. לדוגמא, מדוע שלא תספרי למורה או ליועצת בית הספר על התופעה ועל הדאגה שלך בהקשר זה. ניראה לי שהתערבות של מבוגרים עשויה להפחית את היקף הבעיה.

תודה על הפניה
    זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשחקים האלה לא כאלה גרועים

איש הקש
    20/10/2008

זה לא חייב להיגמר באסון כל עוד הם בשליטה ומיתון,זה מאד בריא דווקא זה בונה כוח ושרירים ומאד מועיל לדעת להילחם ולקבל ניסיון גם אני שהייתי קטן היינו עושים את זה ואף אחד לא נפגע בצורה רצינית כי היינו זהירים והיינו בשליטה.את בעצמך יכולה גם לנסות להצתרף אליהם במקום לשבת בצד ולזלזל את לא יודעת מה את מפסידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו