שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    איילת
    26/10/2008

יש לי חברה שגרה במשפחה עשירה ומאוד מכובדת איפה שאנחנו גרות... לפני שבועיים הייתי אצלה בבית וראיתי את אבא שלה מכה את אחייה הגדול מאיתנו בשנה (אני בת 14 וחצי=כיתה ט')... מאז אני מתחמקת מלבוא אלייה ועכשיו מצאתי הסברים לכל הסימנים שיש לה בגוף... אני מפחדת לבוא אלייה אבל אני גם רוצה להיות שם בשבילה... ואני לא יודעת מה לעשות?!?!??! פה אתם נכנסים לתמונה... מה אתם מציעים לי לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום איילת

ד''ר זאב וינשטוק
    04/11/2008

לאיילת שלום

חינוך באמצעים אלימים הוא דבר נפוץ ביותר גם אצל משפחות עניות וגם אצל משפחות עשירות. במשך השנים האחרונות יותר ויותר מומחים טוענים כי פגיעה של הורים בילדיהם היא שיטת חינוך פסולה. אבל, חשוב להדגיש, לא כולם חושבים ככה. בכל מקרה.

את מתארת אלימות פיזית קשה. במקרים כאלו . במקרים של אלימות פיזית קשה (כזו שיכולה לגרום לפציעות)הדעות לא חלוקות. למרות שניראה כי את חכמה ורגישה, את צעירה מדי בכדי להתמודד עם העניין.העבירי את הטיפול בנושא ליועצת בית הספר היא תדע איך להתמודד עם העניין.

תודה על הפנייה,
    זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו