מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהנורא30/10/2008
אני נשואה 13 שנה יש לי 3 ילדים. לפני שבועיים בעלי היה "שיכור" ורבנו ביחד ובסוף נתן לי מכות בפנים פעם ראשונה מאז שהתחתנו לבעלי אין עבר פלילי. פייסנו את המריבה וחזרנו "לשגרה" . לאחר 3 ימים נודע המקרה למשפחתי ולחצו עליי להתלונן על בעלי. האח שלי צלם את סימני המכות ומסר התמונות למשטרה. דבר זה גרם "להחמרת" מצב בעלי. למרות שהיגשתי בקשה לביטול התלונה אבל המשטרה הגישה כתב אישום ובית המשפט נתן מעצר בית לתקופה של 4 חודשים. ברצוני לברר אני ובעלי מעוניינים לחזור אחד לשני ולא רוצה שירחיקו אותו מהבית. מה ניתן לעשות ? מרגישה שהמדינה דורשת ממני "להתגרש" מבעלי או שהמדינה " מוסיפה" עוד נטל ליחסים בין בני הזוג. אני זקוקה לעזרתכם בהקדם. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נורא
ד''ר זאב וינשטוק04/11/2008נורא שלום
משפחתך התלוננה במשטרה כי היא אוהבת ודואגת לך. הרשויות פעלו נגד בעלך כי הוא עבר על החוק. גברים לא יכולים להכות את נשותיהם גם אם הם שיכורים וגם אם זה אירוע חד פעמי.
המדינה לא דורשת ממך כלום. היא דורשת מבעלך לא להכות. את יכולה לעשות כל בחירה שתירצי: להישאר או לעזוב. המדינה גם לא מוסיפה שום נטל אלא פותחת בפני הזוגיות שלך אפשרויות חדשות. מה שאני מציע לך בשלב זה זה לא להטיל אשמה על המשפחה שהתלוננה או המדינה שתובעת אלא לקחת אחריות ולבחון מחדש את הזוגיות שלכם. למטרה זו טוב תעשו אם תפנו לטיפול זוגי. אחת האפשרויות היא להעזר בתחנות לאלימות במשפחה או בשירותי הרווחה. זה יכול להיות בחינם או כמעט חינם. טיפול כזה עשוי גם לעמוד לזכותו של בן זוגך בבית המשפט.
בהצלחה
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)