אח ואחות שלא מפסיקים לריב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אח ואחות שלא מפסיקים לריב
    אחת
    09/11/2008

יש לי שני ילדים בתחילת גיל ההתבגרות בבית (הבן 13 והבת 12) וזה ממש גהנום אתם לפעמים. אין יום שבו הם לא רבים, מילולית לרוב ולפעמים גם פיזית. הקללות נוראיות, הירידות מלאות ארס ושנאה, ואני לא יכולה להפריד כשזה מגיע להרמת ידיים. אני אם חד הורית ואין אבא (הוא לא מתעניין במה שקורה איתם יותר מדי) שיחנך ויפגין יד קשה כשצריך. קשה לי להשתלט עליהם ומטרידה אותי המחשבה שהם ממש שונאים אחד את השני. כמה משפחה כבר נשארה לנו? איך ניתן לפתור והאם יש ייעוץ חינם אפישו (אני גרה בבני ברק). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אח ואחות שלא מפסיקים לריב

הוספת תגובה

• מריבות אחים

ד''ר גיא אנוש
    16/11/2008

שלום לך
    את מתארת מריבות קשות בין ילדייך, מעבר למריבות רגילות בין אחים (תופעה נפוצה), ואובדן מוחלט של הסמכות ההורית שלך. במצב כזה קיצוני, כדאי באמת לפנות לעזרה מקצועית. ניתן לפנות ליעוץ הורי וטפול משפחתי באמצעות פניה פרטית, או דרך מספר גופים ציבוריים, כולל השרות הפסיכולוגי , תחנות לטיפול משפחתי בבני ברק או בסביבה (רמת גן או פתח תקווה למשל), ואולי אף דרך השרות הפסיכולוגי של העיריה.

בהצלחה.

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו