שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דני
    19/11/2008

שלום, יש לי חבר בכיתה שהוא לומד כבר שנים רבות קרטה. לאחרונה הוא כל הזמן בועט בי ונותן אגרופים כאילו שאני שק חבטות שלו. אמרתי לו די, אבל הוא צוחק מזה. מה עלי לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לדני

ד''ר גיא אנוש
    24/11/2008

דני, במקרים כאלה, אתה צריך להתלונן למורה או למנהל/ת כיון שזה תפקידם להגן עליך. לא ציינת את גילך או גיל הילד האחר, וחבל.

בכל מקרה, אם בית הספר לא עוזר, אתה יכול בהחלט לפנות למשטרה ולהתלונן על אלימות כנגדך. מעבר לכך, אם לחבר שלך יש חגורה שחורה, ככל שידוע לי, הרי ששימוש באגרופים או בעיטות מצד מי שלמד אמנות מלחמה, נחשבים לשימוש בנשק על פי חוק - ואתה יכול גם להגיש תלונה גם על כך.

בהצלחה

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לומד קארטה

לא חשוב
    16/12/2008

אני לומד קארטה כבר הרבה שנים, אסור להשתמש בזה כדי לפגוע, תגיד לו שהוא לא יודע קארטה. הוא לא חגורה שחורה, תהיה בטוח בזה, מנסיון שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו