שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דלית
    03/12/2008

הילד שלי בן 6 והוא נכנס לאתרים של משחקי אלימות (בד"כ כשאני לא נמצאת לידו). האם יש דרך למנוע את כניסתו לאתרים אלו? כמו כן, הוא מוריד משחקי אלימות מזעזעים. מה לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום דלית

ד''ר זאב וינשטוק
    04/12/2008

לדלית שלום

אני לא איש מחשבים אך ידוע לי כי יש דרך לחסום את כניסת ילדך לאתרים כאלו. תתיעצי עם איש מחשבים. מה שאת עוד את יכולה לעשות הוא למקם את המחשב של בנך במקום מרכזי בבית שבו את שוהה בדרך כלל כך שהפיקוח שלך על האתרים אליהם הוא נכנס תהיה גדולה יותר. בכל מקרה, את צריכה לדבר איתו ולהסביר לו מדוע משחקים כאלו אינם מקובלים עליך. לצד איסורים את גם צריכה להציג לו אלטרנטיבות מעניינות. מה דעתך לדוגמא על אתרים חברתיים כמו מועדון פינגווין (אתר באנגלית). אם יש לך את הזמן והחשק תצטרפי אליו ותשחקי איתו באתרים הללו...שניכם עשויים להפיק מכך הנאה וסיפוק.

בכל מקרה תזכרי כי היכולת שלך לשלוט במעשיו מוגבלת והיא תלך ותקטן ככל שהוא יגדל.

בהצלחה,
    זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו