מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהדלית03/12/2008
הילד שלי בן 6 והוא נכנס לאתרים של משחקי אלימות (בד"כ כשאני לא נמצאת לידו). האם יש דרך למנוע את כניסתו לאתרים אלו? כמו כן, הוא מוריד משחקי אלימות מזעזעים. מה לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דלית
ד''ר זאב וינשטוק04/12/2008לדלית שלום
אני לא איש מחשבים אך ידוע לי כי יש דרך לחסום את כניסת ילדך לאתרים כאלו. תתיעצי עם איש מחשבים. מה שאת עוד את יכולה לעשות הוא למקם את המחשב של בנך במקום מרכזי בבית שבו את שוהה בדרך כלל כך שהפיקוח שלך על האתרים אליהם הוא נכנס תהיה גדולה יותר. בכל מקרה, את צריכה לדבר איתו ולהסביר לו מדוע משחקים כאלו אינם מקובלים עליך. לצד איסורים את גם צריכה להציג לו אלטרנטיבות מעניינות. מה דעתך לדוגמא על אתרים חברתיים כמו מועדון פינגווין (אתר באנגלית). אם יש לך את הזמן והחשק תצטרפי אליו ותשחקי איתו באתרים הללו...שניכם עשויים להפיק מכך הנאה וסיפוק.
בכל מקרה תזכרי כי היכולת שלך לשלוט במעשיו מוגבלת והיא תלך ותקטן ככל שהוא יגדל.
בהצלחה,
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)