מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלימות בבית הספר "הדר" בכפר יונהרפי ראושר08/12/2008
אתמול תלמיד כתה ו'ב בית הספר כמעט הרג את הילדה הקטנה שלי והיא רק בת שנתיים וחמישה חודשים, בשעה 13:30 המתנו לגדולה בכיתה ג', בין כל הילדים שיצאו היה ילד שגלגל כדור לפתע החריד פיצוץ אדיר מפגיעת כדור בעוצמה איומה, הכדור פגע בקיר שנשענו עליו אולי 2 סנטימטרים מהקטנה, אני היתי באלם מוחלט ושמחתי שלא קרה דבר, חברו של הילד צעק לעברו מספר פעמים "דפוק" אך לילד הזה לא הזיז כלום, זה ילד אלים חסר לב שהיה משאיר פצוע זב דם בתאונה, בשיחה עם המנהלת היום הסתבר שזה לא מקרה ראשון, ועם הגדולה מכיתה ג סיפרה זו שהילד הזה יורה את הכדור במטרה לפגוע וכבר כדורו פגע בה, למה מערכת החינוך מאפשרת לילד אלים כזה להגיע עם כדוררגל? במידה והטיפול בנושא לא ימוצה, אמשיך הלאה ללא מעצור!, עזרו לי לא לוותר יעצו כיצד לגלגל את הנושא כדי לעקור ולמנוע את האלימות, יעצו לי לאן ניתן לפנות, יש עתונאים העוסקים באלימות נוער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפי
ד''ר גיא אנוש14/12/2008רפי, אתה מתאר ארוע אלים, אך הבעיה בארוע הספציפי שהילד יכול בקלות להסתתר מאחורי אמירת "לא התכוונתי". הפתרון הטוב ביותר הוא לפנות בדרישה נחרצת להנהלת ביה"ס לטפל בנחישות באלימות של הילד. במקרה שיהיה ארוע אלימות, או חזרה של ארוע כזה, ניתן גם לפנות בתלונה אישית למשטרה.
בהצלחה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)