שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דידי
    29/12/2008

שלום רב, אני בן 13 ולומד בבית ספר ברמת גן. אני נורא אוהב בנות ובגלל זה בזמן האחרון התחלתי לתת מכות לכמה בנות בבית ספר - ככה אני מצליח לגעת להם בגוף ולחבק אותם וזה כיף לי. האם מה שאני עושה נחשב הטרדה מינית? מה עלי לעשות? אני לא רוצה להפסיק. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום דידי

ד''ר זאב וינשטוק
    04/01/2009

לדידי שלום
    המשיכה שלך לבנות היא סימן כי התפתחותך המינית תקינה לחלוטין. גם פנייתך והקושי שאתה מעלה מוכיחים כי אתה בדרך לבגרות. אבל... להשיג מגע עם בנות בכוח זה לא רק מגונה אלא גם לא חוקי ואתה חייב להפסיק. בהתנהגות אתה גורם כאב לאחרים ובהמשך זה יחזור אליך. יש לי הרגשה כי הפניה שלך לפורם היא סימן כי גם אתה מבין את זה. לפניך שתי אפשרויות. או להתגבר בעצמך על הדחפים להשיג מגע בכוח או לפנות ולבקש עזרה. יש אנשים שיוכלו לעזור לך להתמודד עם דחפים כאלו. אתה יכול לפנות למבוגר שאיתו אתה מרגיש בנוח ולהתיעץ איתו ואתה פשוט יכול לגשת ללשכת הרווחה באיזור מגוריך ולבקש להפגש עם עובד/ת נוער. הם מיומנים מאד ויודעים כיצד לסייע לנערים במצבך.
    זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו