שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעקוב
    18/01/2009

שלום רב, הבן שלי בן 16. לאחרונה הוא החל ללבוש בגדים שחורים, עשה תספורת מוהיקן, שם עגילים בפטמות ובגבה. הוא יוצא בלילות וחוזר בבוקר הביתה. אם אני מעיר לו על הדברים האלו הוא מתעצבן מאוד ומתחיל לצעוק. אני לא יודע מה לעשות איתו. אשמח לקבל הכוונה, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום יעקוב

ד''ר זאב וינשטוק
    22/01/2009

יעקוב שלום,

יותר מאשר אתה זקוק לעיצה, אתה זקוק לסבלנות...הרבה סבלנות. הילד שלך כמו מתבגרים אחרים מנסה למקם את עצמו בעולמו. הוא מחפש זהות. לעיתים קרובות מאד תהליך זה לא קל לילד וגם לא לאלו שמסביבו. אני יכול להבטיח לך שילדך ידחה כל ניסיון כוחני מצדך לכפות עליו מראה והתנהגות שהיא לטעמך. המראה מדאיג אותי פחות מהשהייה מחוץ לבית בלילות. פרגן לו על המראה אך תסתייג מהיציאה בלילות ותבהיר מהן הציפיות שלך בתחום זה. אתה צריך להסביר לו מאיפה נובעת הדאגה שלך ועל מה היא מתבססת. אם אתה מזהה החרפה כמו גם סימנים נוספים המעוררים דאגה פנה ליעוץ מקצועי.

זאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו