מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדה לאלימות במשפחהאורית26/01/2009
הייתי עדה לאלימות במשפחה בבית של חברה שלי - אבא שלה הכה את אחיה הקטן. הבנתי ממה שזה לא הפעם הראשונה, ולא נראה לי שזו הפעם האחרונה... אחיה הקטן של חברה שלי מאוד חמוד, הוא בן 9, אני מאוד אוהבת אותו. דיברתי עם חברה שלי והיא מפחדת לדבר על הנושא, אבל לי מאוד קשה עם הנושא, זה יושב לי בבטן ואני לא יודעת מה לעשות אני מפחדת ללכת לבית של חברה שלי, כי אבא שלה הוא כאילו חכם כזה ואף אחד לא יאמין לי שהוא מתאכזר לילדים שלו אחרי התלבטויות התקשרתי לעובדת סוציאלית במקום מגורים שלי, אבל היא אמרה לי שאין להם מה לעשות... אני לא מבינה את זה קשה לי עם זה, אני כל הזמן חושבת רק על זה עזור לי מה לעשות????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית שלום
ד''ר זאב וינשטוק27/01/2009שלום אורית
תתקשרי שוב לרווחה ובקשי לדבר עם מנהל/ת המחלקה ספרי את מה שאת יודעת וצייני כי בפעם האחרונה שפנית "ניפנפו" אותך. תאמרי גם כי התיעצת איתי (ד"ר זאב וינשטוק מאוניברסיטת חיפה) וכי ציננתי שבמקרים כאלהחלה עלהשירות חובה חוקית ומוסרית להתערב.
אל תרפי,
זאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמי אל מממה ???
ניגינה17/02/2009את יודעת שאת יחולה ללחת לאמא של הילד ולספר לה שהאב מכה את הילד ואז אולי יהיה בין האם לאב גירושים אבל זה טוב לפחות לא יפגעו בו !!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה
בת 1326/03/2009יש עכשיו ת'מיפלגה הזואת לאלימות לילד משהו לילדים בסכנה אני חושבת שאת יכולה לדווח לשם ופשות לבקש להשאר חסויה. עם את באמת דואגת לחברה שלך אז לכי תדעי אם אבא שלה עוד יהרוג אותה יום אחד..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)