העלבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלבות
    ספיר צדוק
    25/02/2009

אני לא כ ' כ בטוחה אם זה קשור לפורום הזה , אבל בכול מקרה >.< אני ילדה בכיתה ז'. ויש לי עין אצלה , זאת אומרת שאני פוזלת | אפשר לומר | ויש ילד מכיתה ט' אתיופי שכל הזמן קורא לי ' פוזלת ' , או אומר לכל מי שעומד לידי ' תראו ת'פוזלת הזות ' אייכס .וכאלה . אני נורא נעלבת מזה ואני לא יודעת כ 'כ מה לעשות =\ אם אפשר ייעוץ........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלבות

הוספת תגובה

• ספיר שלום

ד''ר גיא אנוש
    26/02/2009

ראשית, מי שטורח כל הזמן להעליב מישהי אחרת, קרוב לודאי שיש לו רגשי נחיתות מאד מאד עמוקים, וכדי לכפר עליהם, הוא מנסה להראות שמישהו אחר כאילו יותר גרוע ממנו במשהו.
    את יכולה לפנות אל הילד הזה ולשאול אותו במה הוא מתבייש בעצמו - אולי במוצאו, אולי במשהו אחר שלא ציינת, אולי במשפחתו? ולשאול אותו מאיפה הצורך הזה לרדת על אחרים ומדוע יש לו רגשי נחיתות כל כך עמוקים, כדאי שיבדוק זאת עם עצמו?
    אם ימשיך, את יכולה לשאול את אותם ילדים, למה הם חושבים שיש לו צורך להתחבא מאחורי השפלת אחרים, ממה הוא כל כך מתבייש? אולי הם יודעים?

בהצלחה

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו