בדיקת סמים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת סמים
    ליטל
    01/08/2009

אני רוצה שחבר שלי ילך לבדיקת סמים
    האם ניתן לבצע אותה בקופת חולים?בבדיקת שתן?
    ואם הוא עישן רק פעם אחת כמה זמן הסם נשאר לו בגוף לאחר העישון?
    האם יש דרך שבה הוא יכול לגרום שהתוצאות יראו שהוא לא עישן?
    ושאלה האחרונה בדפים של הבדיקות כיצד ניתן לראות שהוא עישן?מה מופיע?
    תודה וסליחה על ריבוי השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת סמים

הוספת תגובה

• תגובה לגבי בדיקת סמים

ד''ר ויטלי טבלב
    01/08/2009

לא חייבים להגיע לקופ"ח כדי לבדוק סמים בגוף. אפשר לקנות ערכת בדיקת סמים בשתן בסופר-פארם. מה שצריך לעשות זה לקחת טיפת שתן, לטפטף אותה לתוך ערכה והיא משנה צבע בהתאם לתוצאות-אם יש סמים בשתן הצבע משתנה. חשוב לקנות ערכה לאותו הסם שבודקים. אבל יש ערכות לבדיקת כל הסמים-היא יותר יקרה. לא ניתן לומר כמה זמן ישאר כל סוג של סם בשתן. כל סם לגופו של עניין. גראס למשל ישאר בשתן עד 3 שבועות. קוקאין (קריסטל) ישאר עד 3 ימים. בקיצור, תלוי בסם. חוץ מזה, יש סמים כמו חגיגת שמוכרים חופשי בקיוסקים שניתן לאתר אותם רק בבדיקות מעבדה, אבל בשביל זה צריך לבקש מרופא משפחה הפנייה לבדיקות דם לצורך איתור אמפטאמינים-זה החומר הפעיל של חגיגתים. ועוד משהו חשוב, כדאי להיות ליד הבודק ולוודא שהוא מטיל מימיו שלו ולא של מישהו אחר, כלומר לא מזייף שתן. יש כל מיני תריקים לזיוף שתנים אך לא אפרט אותם כאן, שמא לא ישתמשו בעצות לצורך זיוף שתנים.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. עוד שאלה קטנה

ליטל
    01/08/2009

איך אני יוכל להיות בטוחה שהוא באמת השתין על המקל ולא שם לדוגמה מים על זה..
    תודה רבהה על התשובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. עוד שאלה קטנה

ליטל
    01/08/2009

איך אני יוכל להיות בטוחה שהוא באמת השתין על המקל ולא שם לדוגמה מים על זה..
    תודה רבהה על התשובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לבדיקת שתן

ד''ר ויטלי טבלב
    01/08/2009

בשביל זה את צריכה להיות לידו ולראות בעצמך.
    מעבר לזה אני ממליץ בחום להציע לחברך לפנות לייעוץ בקשר לגמילה מהסמים או טיפול בשימוש בסמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו