מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת סמיםליטל01/08/2009
אני רוצה שחבר שלי ילך לבדיקת סמים
האם ניתן לבצע אותה בקופת חולים?בבדיקת שתן?
ואם הוא עישן רק פעם אחת כמה זמן הסם נשאר לו בגוף לאחר העישון?
האם יש דרך שבה הוא יכול לגרום שהתוצאות יראו שהוא לא עישן?
ושאלה האחרונה בדפים של הבדיקות כיצד ניתן לראות שהוא עישן?מה מופיע?
תודה וסליחה על ריבוי השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לגבי בדיקת סמים
ד''ר ויטלי טבלב01/08/2009לא חייבים להגיע לקופ"ח כדי לבדוק סמים בגוף. אפשר לקנות ערכת בדיקת סמים בשתן בסופר-פארם. מה שצריך לעשות זה לקחת טיפת שתן, לטפטף אותה לתוך ערכה והיא משנה צבע בהתאם לתוצאות-אם יש סמים בשתן הצבע משתנה. חשוב לקנות ערכה לאותו הסם שבודקים. אבל יש ערכות לבדיקת כל הסמים-היא יותר יקרה. לא ניתן לומר כמה זמן ישאר כל סוג של סם בשתן. כל סם לגופו של עניין. גראס למשל ישאר בשתן עד 3 שבועות. קוקאין (קריסטל) ישאר עד 3 ימים. בקיצור, תלוי בסם. חוץ מזה, יש סמים כמו חגיגת שמוכרים חופשי בקיוסקים שניתן לאתר אותם רק בבדיקות מעבדה, אבל בשביל זה צריך לבקש מרופא משפחה הפנייה לבדיקות דם לצורך איתור אמפטאמינים-זה החומר הפעיל של חגיגתים. ועוד משהו חשוב, כדאי להיות ליד הבודק ולוודא שהוא מטיל מימיו שלו ולא של מישהו אחר, כלומר לא מזייף שתן. יש כל מיני תריקים לזיוף שתנים אך לא אפרט אותם כאן, שמא לא ישתמשו בעצות לצורך זיוף שתנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. עוד שאלה קטנה
ליטל01/08/2009איך אני יוכל להיות בטוחה שהוא באמת השתין על המקל ולא שם לדוגמה מים על זה..
תודה רבהה על התשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. עוד שאלה קטנה
ליטל01/08/2009איך אני יוכל להיות בטוחה שהוא באמת השתין על המקל ולא שם לדוגמה מים על זה..
תודה רבהה על התשובה המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבדיקת שתן
ד''ר ויטלי טבלב01/08/2009בשביל זה את צריכה להיות לידו ולראות בעצמך.
מעבר לזה אני ממליץ בחום להציע לחברך לפנות לייעוץ בקשר לגמילה מהסמים או טיפול בשימוש בסמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)