כח ההרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כח ההרגל
    חן
    02/09/2009

שלום,אשמח לייעוץ.לפני כשנה עברתי תקיפה מינית ומאז קשה לי להירדם בלילה..גיליתי שכאשר אני שותה זה משכיח את הכאב ובעצם מאפשר לי לישון ולחיות טוב יותר..מה שמפריע לי שבעבר זה היה מתוך בחירה וממקום של מודעות והיום זה כבר חלק מהרגל שאין לי שליטה עליו,אם פעם זה היה רק לפני שינה היום זה כבר בכל שעות היום. אשמח לדעת איך אפשר לצאת מהתמכרות לשתיה מעבר לזה שאני מטפלת בעצמי באירוע הפגיעה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כח ההרגל

הוספת תגובה

• תגובה לגבי ההתמכרות לשתיה

ד''ר ויטלי טבלב
    02/09/2009

את צודקת, אכן השתיה מרגיעה את הכאב הנפשי אך לזמן מה בלבד. א"כ אנו נאלצים לשתות שוב ויותר ממה ששתית לפני כן. לצאת מההתמכרות לבד קשה משום שכל הזמן ישנן מעידות. ישנם מרכזי גמילה מטעם המדינה ופרטיים שחלקם בפיקוח המדינה וחלקם פיראטיים. כדי להבין לען לפנות יש צורך באבחון מצבך ההתמכרותי, נפשי ופיזי. אפשר לפנות למרכזים טיפוליים המתמחים בטיפול בהתמכרויות כמו מרכז ייעוץ וטיפול מצפן (תוכלי למצוא את כתובתו באינטרנט).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו