מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כפר קרעכפר קרע07/09/2009
בוקר טוב ד''ר ויטלי טבלב קודם כל אני בחורה מכפר קרע בת 20 יש לי אח קטן ממני בשנתיים אני דואגת לו כמו שהוא הבן שלי..מאז שהיה בן 13 התחיל לאשתמש בסמים ובאלקוהול בעזרת אחד הבחורים המוכרים את זה בכפר... למרות שהוא גדול ממנו בשנים אבל היה מלווה אותו בסתר...ידעתי את זה כשהייתי בן 15 רציתי לעזור לו ולתת לו תמיכה במידע שזה לא בשבלך וזה עושה בגוף הרבה דברים רעים...הבטיח לי שלא יחזור לזה..כל יום יוצא מהבית בסתר וחוזר מאוחר..אבא הוא כבר זקן וחולה סכרת ולא יכול לעשות דבר אם הסברתי לו..אמא אותו דבר רק צועקת בלי שום תוצאה מה עלי לעשות אמרתי לעצמי לשאר איתו עד שהו יעזוב את זה..גם אני היה לי את הבעיות שלי עם החבר שלי היתה לו אותה בעיה הוא מוכר ומשתמש ושותה וכל יום חוזר הביתה מסטול ..דבר זה הרחיק אותי מבעיית אחי שגודלת עם השנים..עכשיו אני בת 20.. לא יושנת בלילה מבכי וממחשבות..מה לעשות איתו איך לעזור לו אני מתה מבכי כל לילה עד עכשיו הו משתמש ולא יודעת אם עלה למשהו יותר מסוכן אני רוצה פתרון.. דברתי עם אחי הגדול הוא דקר אותו וקלל אותו ואים אותו..אני לא יכולה לחיות בסבל אני לא רוצה שאחי יהיה כזה רע ומתמכר..נא לעזור לי בבקשה או להגיד לי למי לפנות בעל מקצוע קרוב לכפר שלנו.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לגבי התמכרות
ד''ר ויטלי טבלב07/09/2009שלום, נראה שהסיפור לא קל. טוב שאת מחפשת עזרה ולא שומרת את הכביסה המלוכלכת בבית. ישנם מספר דרכים לעזור לך. קודם כל להציע לאחיך לפנות לטיפול במרכז גמילה. יש מרכז גמילה בכפר קאסם. ניתן לפנות למרכזים פרטיים גם. את יכולה להתקשר למרכז מצפן ולקבל מידע לגבי מרכזי גמילה בארץ. מס' טלפון: 03-9444104.
במידה ואחיך לא רוצה להכנס לגמילה אז ישנה דרך אחרת. צריך לאסוף את כל המשפחה כדי להסביר איך לפעול ואיך להציב גבולות לבחור בבית. גם לגבי התערבות זו את יכולה לפנות למרכז מצפן או לחילופין לאגף רווחה של המועצה שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)