עישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון
    לימור
    20/10/2009

בתי בת 17 וחצי, בקרוב 18 , לאחרונה אני ואביה התרגשנו וכל המשפחה עברה משבר שחשבתי שהצלחנו לעבור
    אך כעת היא התרחקה מכולנו, מחבריה, בקושי יוצאת מהבית, ירדה במשקל והתחילה לשתות ולעשן
    לפעמים כשאני חוזרת הביתה כל הבית מריח מסגריות
    אני לא יודעת אם זה סימנים לדיכאון אצלה או שזה פשוט תקופה שתעבור לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עישון

הוספת תגובה

• תגובה לגבי העישון ודיכאון

ד''ר ויטלי טבלב
    21/10/2009

ככל הנראה מה שאת מתארת זוהי תגובה של בתך לגירושין. יתכן שהיא לקחה את זה קשה ויכול להיות שאלה סימנים של דיכאון. מה שחשוב מכל זה לדבר איתה ולנסות להוציא ממנה את מה שיש לה בבטן. רצוי לקחת אותה לאיש מקצוע שידבר איתה. חשוב אבל לא להאשים אותה וגם לא להזניח את המצבה אלא לפעול. תוכלי למצוא את אנשי מקצוע המתאימים באינטרנט. את יכולה להקליק מרכז מצפן למשל או ייעוץ נפשי, פסיכולוגי ויעלו לך הרבה אנשי מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות עם איש מקצוע

הילה
    23/10/2009

לגבי הדיכאון, יכול להיות שאכן מדובר בדיכאון, בכל מקרה שווה להתייעץ עם פסיכיאטר כדי לקבל אבחון. ובלי קשר הייתי ממליצה (גם אם לא לתקופה ארוכה) על טיפול פסיכולוגי. יכול להיות שהגירושין השפיעו עליה קשה, ויכול להיות שהיא עוברת דברים נוספים שאינם קלים לה. בכל מקרה חשוב להיות קשובים אליה בזמן זה, שתרגיש שיש לה לאן לפנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו